oo Las palmas...

Näin harmaana joulukuisena päivänä on kiva palata vielä hetkeksi lomatunnelmiin kuvapläjäyksen muodossa. Reissumme suuntautui Gran Kanarialle, Bahia Feliziin. Majoituimme Blue Village hotellissa. Ihan nappi valinta lapsiperheelle! Ei otsa kurtussa kulkevia kermaperseitä, vaan ehtaa lapsiperhe meininkiä niin hyvine kuin huonoine puolineen.

Säät ei meitä hirveästi suosineet. Lämpö tosin pysyin +20 asteen paremmalla puolella koko ajan. Mutta vain parina päivänä paistoi kunnolla aurinko. Jos positiivista tästä hakee, niin eipä tarvinnut pelätä auringonpistosta! Ja aina se keli räntäsateen voittaa!

Tällä reissulla teimme retket Las Palmasiin (vain aikuiset), Aqua Parkkiin sekä Palmitos Parkiin. Molempia puistoja suosittelen lämpimästi!

Nyt niihin kuviin :D
Harmittavan vähän tuli muuten napsittua kameralla kuvia itse hotellialueesta. Mutta eiköhän näistä kuvista vähän saa helpotusta alati vaivaavaan kaukokaipuuseen.

Iloa viikkoon!

Kommentit

 1. Oi mita kuvia. Aurinkoa ja kevyitä vaatteita <3

  VastaaPoista
 2. Hah, oltiin samassa hotellissa 2011. Kiva paikka! Me oltiin heinäkuussa ja pääasiassa vaan maattiin altaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onpa hauska sattuma! Ei pöllömpi hotelli ollenkaan! Sääli että nyt kelit ei olleet kovin otolliset altaalla makoiluun.

   Poista

Lähetä kommentti