tavallista elämää...

Sinne meni joulu. Rauhallisesti, nautiskellen ja tärkeiden ihmisten parissa aikaa viettäen. Eli juuri niinkuin kuuluukin. Viime vuoden kanarian joulun jälkeen kotimainen versio tuntui erityisen hyvälle! Kiitos asianomaisille vieraaanvaraisuudesta! Tässä kotimatkalla ehdin mietiskellä, josko ensi joulu olisi se joulu, jonka vietämme täällä meillä??? Katsotaan.

Nyt on kuitenkin palattu takaisin tavalliseen elämään. Arkeen ei kuitenkaan, kerran tenavien kanssa lomaillaan vielä tämä viikko. Mutta normaalin eloon noin muuten. Pyhät tekivät ilmeisen hyvin tehtävänsä, sillä tänä aamuna olin jo energian (vai ketutuksen) puuskassa valmis tilaamaan Lassila & Tikanojan roskalavan pihaan ja roudaamaan puolet tavaroista roskiin. Etsin nimittäin esikoisen uusia kuomia liki puoli tuntia ympäri taloa. Tuloksetta. Ovat kadonneet kuin pieru saharaan. Juuri sillä hetkellä haaveilin (pidemmän pinnan lisäksi) huomattavasti pienemmästä ja siistimmästä kodista. Mistä hemmetistä noita nyssäköitä ilmestyy jokaiseen kaappiin. Lauantain siivouspäivä (miehen ehdotus!!!!) tulee kyllä tarpeeseen!

reality update!!!!


Muuten ei kummempia. Uhmattiin lasten kanssa pakkasta (ripsakka -19 c) pienellä ulkoilulla. Nyt on pirtsakka fiilis ja voi ruveta toimiin. eli järjestämään kotia. Ehkäpä olis taas mööpelirallin aika?? Mitään joulufiiliksiä en täällä sen kummemmin ajatellut esitellä, enkä lahjojakaan. eiköhän sitä joulu himinöintiä löydy riittävästi muista blogeista!

Kivoja vuoden viimeisiä päiviä!!!  

PS: kiitos kaikille Hyvän joulun toivotuksista!

Kommentit