terveisiä lomalta!!!

Täällä ollaan. Turvallisesti kotimaassa. Instagramin seuraajat tietävätkin, että viime viikko oltiin "the reissulla". Matka oli kiva, vaikka ei mennytkään ihan niinkuin olin haaveillut. Noh, aina ei voi mennä ihan putkeen jutut.


Mulla on matkalaukkujen purkaminen pahasti kesken. Muksuille pitäis mennä myös laittamaan lounasta. Nyt siis vaan tällaiset pika terkut. Palailen tarkempien lomakuulumisten (ja ostosten) kanssa myöhemmin asiaan. Jouluunkin pitäisi varmaan alkaa orientoitumaan (joulukortit on edelleen kirjoittamatta ja lahjat hankimatta). Lupasin myös eskarilaiselle, että leivotaan tässä jossain vaiheessa pipareita. Että varmaan pitäis alkaa hommiin silläkin saralla. Mulla kun häämöttää töihin paluu tosi tosi lähellä.

Mites sun joulukuu on alkanut?

ps. ja tottakai marraskuu laitetaan kanssa pakettiin jossain välissä... Blogi aktivoitunee siis lähiaikoina!

Kommentit

  1. Hehee, Lontoon reissu paketissa, edelleen kortit ja lahjat ja muut systeemit vaiheessa. Ehkä vielä tällä viikolla saadaan jotain pakettiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ehtii hyvin... Ja ainahan voi kortit lähettää sähköisesti. Ja kuka muka oikeasti suuttuu jos ei saa korttia? Ja lahjatkin voi hommata prisma-reissulla :D

      Poista

Lähetä kommentti