2 x kurkistus

moikka moi,

duuniviikko pulkassa, samoin viikon taxiautoilut (=harrastuskuskaukset) noin niinkuin melkein. Molemmat lapset on ihan just nukkumassa ja sitten alkaa mun oma aika! Jes.

Pari kurkistusta tähän väliin. Meinasin kirjoittaa vilautus, mutta ajattelin että se saattaa luoda vähän vääränlaisia mielikuvia. Jos ymmärrätte. No enivei. Kuvat on napsittu instagramista. Se päivittyy vähän useammin kuin blogi. Tosin just nyt ei kauheen aktiivisesti sekään.

Ensimmäinen kurkistus on mun ens viikon juhla-asu. Ei tullut pitsimekkoa vaan tuli jotain ihan muuta... Tämän tarina on vähän pitkä. Ja kerron sen teille sitten kun napsin vähän parempia kuvia tästä. Tässä nyt vaan tällainen sovituskuva :D
Toinen kurkistus on meidän mun toteutunut haave. Ektorphan se siinä!! Vähän pitäis päälliselle näyttää vielä silitysrautaa.. Ja ajattelin tehdä ton silitysjutun heti tänään.. Ja sitten istahdankin mun uuteen tuoliin ja vaan olen. Ja nautin hiljaisuudesta. Ja ehkä syön vähän namia. Ukkeli on vähän viihteellä, joten olen kerrankin "yksin" (lapset siis nukkuu).


Kivaa viikonloppua murut! Palailen sisustusjuttujen ja ton mekon kanssa myöhemmin astialle. Viikonloppuna en taida ehtiä blogin pariin sillä saadaan huomenna kylään mun rakas ystävä. Some jää siis tauolle!

PS: tervetuloa uudet lukijat! Teitä on tullut muutama lisää! Ihana juttu!!


Kommentit

  1. Ihana asu ja Ektorp on hyvä valinta, istun parhaillaan just tuomosessa ja vielä valkosessakin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! Juu, hyvin toimii valkoisena tuo nojatuoli. Katsotaan vaan kuinka kauan se pysyy puhtaana!

      Poista

Lähetä kommentti