koko garderobi kirppikseltä

Maanantaita ihanat!

Löytyykö ruudun takaa muita, kenellä viikko on alkanut jokseenkin tahmeasti? Olin aamulla varsinainen äkäpussi, mutta onneksi kiukku on vähän laantunut ja elämä alkaa jälleen voittamaan. Ensimmäinen kokonainen työviikko harrastuksineen taitaa olla se pahin. Eiköhän tämä arki tästä taas kohta lähde sujumaan.

Tänään päälle osui, ihan sattumalta, kirppikseltä ostettuja vaatteita (sukkia lukuunottamatta). Paita ja neuletakki on molemmat espritin, housut jotain tuntematonta merkkiä. En suinkaan ole rynninyt kirpparille ostoksille näin ostoslakon aikaan. kaikki vaatteet ovat eksyneet vaatekaappiin joskus viime vuonna.

Asukuvia käsitellessäni huomasin muuten sellaisen seikan, että näytän melko miniltä jättikassini kanssa. Tai toisinpäin. Mun "työlaukkuni" taitaa olla aavistuksen suurta kokoa mun vartalooni nähden. Note to self; seuraava laukku voisi olla vähän pienempää kokoa :D


Mukavaa alkanutta viikkoa. Ajattelin lähteä illalla uhmaamaan pakkasta ja käydä vetäisemässä pienen hiihtolenkin. Huomiselle olen suunnitellut kahvakuulatreeniä. Eiköhän noista saa jo energiaa tulevaan viikkoon!


PS: just nyt tuntuu siltä, että otsiksen pois kasvattaminen oli maailman tyhmin veto. Ihan himpun verran on nimittäin aiheeseen liittyvää katumusta ilmassa :D

Kommentit

  1. Kiva kokonaisuus vaan aika massiivinen on kyllä tuo työveska, sen myönnän. Tuonnehan menee koko omaisuus, ja vähän päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Mittailin tuota työveskaa ja totesin että sehän on yhtä iso kuin mun viikonloppu laukku 😀😀😀 sinne tosiaan mahtuu koko omaisuus. Taidan siirtää sen reissukassiksi. Ihmettelen vaan miksen aiemmin ole kiinnittänyt asiaan huomiota.

      Poista

Lähetä kommentti