Mukavuushousut

Jätetäänpä sisustus ja kotipostaukset nyt hetkeksi tauolle. Aihetta on taatusti tulossa myöhemmin lisää. Tilasin nimittäin aamulla sen Ektorp nojatuolin (ei jennylund), valkoisena (myynnissä ei ollut juuri oikean sävyistä ruskeaa). Kuvia uudistuneesta olkkarista on siis tulossa jahka saan uuden nojatuolini. Täytyy tarkastella tuota päällisen väriä muuten tarkemmin, kunhan nojatuoli ensin kotiutuu (päällisiä voisi kai metsästää huutiksesta??).

Olen muutaman kuukauden haikaillut värillisiä ( muu kuin musta tai denim) vaatekaappiini. Viime perjantaina kävin reklamaatioasioilla Lindexillä. Ja siellä ne oli. Mun uudet housut, ja vielä -50%! Housut on tosi pehmoista materiaalia, vähän sellaista kesähousu kangasta. Niin ihanat päällä! Näissä on vähän stretchiä, joten pöksyt ei ahdistaa edes näin uuden vuoden alussa! Housujen nappi yksityiskohdat on myös kovasti mun mieleen. Pakko myös vähän hehkuttaa "juuri oikeaa" lahkeiden pituutta. Housut on varmaankin oikeasti tarkoitettu nilkkapituisiksi. Mutta, koska olen mallia "tappi", on lahkeet just passelin pituiset. Kerrankin voi unohtaa lyhennyshommat.

Tähän samaan täytyy tunnustaa, että mulla on näitä housuja nyt kahdet. Löysin nimittäin maanantain kauppareissulla nämä samat housut roosana, -70% alesta. Nyt on sitten Mukavuushousut kesäksi ja kevääksi! 

Kovin lupaavasti ei tämä rahahanojen sulkeminen lähtenyt käyntiin. O-ou. No, kunhan päästään matkabudjetin kimppuun löytyy "ylimääräisille" rahoille varmasti kohde! Ollaan tässä taas vatuloitu vähän tuon kohteenkin kanssa. Saas nähdä lähdetäänkö nykin sijasta sittenkin jonnekkin muualle. Aasiaan?

Kivaa viikkoa!Kommentit

 1. Tykkään!
  Minäkin haluisin tuollaiset chinot, mutta tuollaiset hitusenkaan keskivartalosta istuvammat ei sitten istu minun vartalooni. Tosin Paanasen Markokin aikoinaan sanoi, että jos sitä ei voi peittää, korosta sitä..
  .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan chilijauhetta hommaamaan! Pääasia on kai se, että itsellä on hyvä olla vaatteissa!

   Poista
 2. kivat housut mutta vielä enemmän ihastuin neuleeseen. Ihana! Mistä olet hankkinut?

  t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anna! Neule on Espritin kevään 2014 mallistosta!

   Poista

Lähetä kommentti