Rouva Säätö ja plan B

Tiedättekö miltä tuntuu olla väärässä paikassa väärään aikaan? Minäpä tiedän. Oltiin nimittäin tänään viikon etuajassa eräässä paikassa. Voi V kirjain sentään. Oli buukattu lapsenvahti ja kelkottu auto kohti kaupunkia. No. Ensi kerralla taidan tarkistaa aikataulut vielä kertaalleen. Enkä luota mutu-tuntumaan...

Voisin omistaa koko postauksen omalle säätämiselleni ja sen aiheuttamalle ketutukselle, mutta sen sijaan taidan ihan vähän hehkuttaa meidän tulevaa reissua... Mentiin plan B:n puolelle, mutta ei haittaa yhtään. Siirrettiin suosiolla nykin reissu muutaman vuoden päähän. Ensisijainen syy siihen on raha.. Mutta kyllä ne sosiaalisetkin syyt vähän painaa... Saatiin nimittäin ajatus;  "mitäs jos mentäisiinkin koko porukka jenkkeihin muutaman vuoden päästä?? Käytäis nykissä ja disneylandissa." Siitä se ajatus sitten lähti. Plan B kehiin. Ja se menee näin:



Löydettiin netistä ihan hullun halvat lennot BARCELONAAN!!! Aika monet ihmiset lähipiirissä on meille kyseistä kohdetta hehkuttaneet ja edulliset lennot löydettyämme kohde oli siinä. Nyt siis suunnataan lokakuussa sinne. Mä tietysti otan kaikki matkavinkit innolla vastaan (vaikka sitten lähempänä). Ihan ensi alkuun tietty kiinnostaa kuitenkin hotellit! Semmonen on meidän plan B. Ei ollenkaan huono mun mielestä!!


Kalenteriin kurkattuani tää viikko näyttää ihan hullun kiireiseltä. On kaikenlaista iltaohjelmaa ja semmosta. Luulen, että joudan palata blogin pariin vasta viikonloppuna. Joten siihen saakka toivotan oikein mukavaa ja kirpeää viikkoa!

Kommentit

 1. Kuulostaa ihanalle!
  Meilläkin on suunnitelmissa retki jenkkeihin koko perheellä muutaman vuoden sisällä. Nythän sinne ei kannata edes mennä huonon kurssin takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kuulostakkin! Reissu jenkkeihin (koko perheen voimin) olisi kyllä mahtava! Toivottavasti mediän molempien reissut toteutuu.. Ja totta, nyt matkustaminen sinne ei ole ihan niin kannattavaa!

   Poista

Lähetä kommentti