Vuoden 2015 ostoslista; sisustus

Koen itselleni mielekkääksi tehdä erilaisia listoja ja taulukoita (esim talouteen liittyvät). Teen listoja myös ostosten suhteen. Näin on helppo hahmottaa ne todelliset tarpeet ja haaveet... Ja voihan sitä vuoden lopuksi tarkistella montako ostosta tuli tehtyä listan ohi :D

Vuoden 2015 sisustus ostos/haavelistalla ovat seuraavat jutut

Untuvapeitot ja tyynyt mulle ja miehelle
kuva: joutsen
Nykyiset peitot ovat tosi tosi vanhat. Ehkäpä nyt olisi aika ostaa uudet? Edelliset joutsenet on hankittu silloin vuonna miekka ja kilpi hullareilta. Maksoivat edelleen silloin kamalasti. Mutta ovat olleet joka euron väärtit!


Pellavaiset pussilakanat
kuva: H&M
Olen haaveillut pellavaisista, yksivärisistä pussilakanoista kauan. Siis tosi kauan. Nyt vaan tässä haaveillessa tuli mieleen, että onkohan ne miten pehmoiset käytössä? Saunan laudeliinat (ne pellavaiset) kun on aika karheita. Niin onko näissä sama juttu? Tietääkö joku? Voisikin olla, että pellavaisten sijasta hankittaisiin jotkut kauniit yksiväriset lakanat. Mieluiten hiekan värissä. Henkka maukalla oli ainakin kauniita settejä. Myös yksivärisiä tyynyliinoja täytyy ostaa. Olen päättänyt että meidän makkarin petauksesta tulee muhkeampi. Tyynyjä laitoinkin jo lisää mutta nättejä tyynyliinoja pitäisi vielä ostaa.

Helmalakana
kuva H&M

Nykyinen helmalakana on ruskea. Ja sekin on muuten tosi tosi vanha. Valkoinen on ollut ostoslistalla aika kauan.. Mutta koska ei ole mikään akuutti juttu on jäänyt hankkimatta.. Jos menen lakanaostoksille täytyy muistaa hommata myös tämä. 


Nojatuoli
kuva: kaluste 10
Alakerran olkkariin sopisi juurikin mainiosti yksi lepotuoli. Ollaan miehen kanssa asiasta käyty hallitusneuvotteluja.. Mutta vielä ei olla tehty päätöksiä (raha....). Mulle kävisi joku muukin malli, eihän sohvan ja nojatuolin tarvii välttämättä olla samaa sarjaa.. Tämä Adean Hudson olisi kuitenkin haaveena. Jotkut lukijat saattavatkin muistaa, että mulla on ollut pieniä nojatuoliviritelmiä suuntaan jos toiseenkin.. no yksi kerrallaan ovat kosahdelleet kasaan... Toistaiseksi mennään siis vanhoilla systeemeillä.


Koululaisen huone


Meidän esikoinen aloittaa puolen vuoden päästä koulutaipaleen. Kesän lopussa taitaakin olla aika sisustaa alakerran vierashuone koululaisen huoneeksi. Näin ensi alkuun huoneeseen laitetaan varmaankin vain työpöytä. Ja sitten kun aika on kypsä saa koululainen nukkuakkin huoneessa.  Koulupöydän mallin yms yksityiskohdat saa tuleva koululainen itse päättää. Me tietty asetetaan budjetti. Aika varmasti kalusteet tullaan hankkimaan kuitenkin Ikeasta. Ja niin, nyt löytyi käyttöä sille peräkärrylle josta mun ukko-kulta haaveilee. Kunhan koululaisen huone valmistuu, tulee mietittäväksi mihin sijotetaan mun keybord ja ukon lätkäkamat. Tarttis vissiin rakentaa se autotalli. Kirjataanko sekin tähän?Tällaisia sisustushaaveita vuodelle 2015! Listaamatta jäi muuten porrasaulan panelointi (tai tapetointi). Ja sitten ehkä pari taulua/ printtiä yläkerran olkkariin. Näillä ei tosin ole mikään kiire. Silmä katsokaas tottuu kaikkeen :D


Mitäs sisustushaaveita tai ostoksia sä ajattelit tehdä tänä vuonna?Kommentit

  1. Kivoja ostoksia, tarpeellisiakin. Meillä on hankintalistalla ei onneksi mitään akuuttia. Johan tässä on sisustettu riittämiin hetkeksi. Muutamaa viilausta ja tuo helmalakana on tarpeen täälläkin.

    VastaaPoista
  2. Joo, tarpeeseen tulevat. Yritän välttää kaiken turhan sälän ostamista. Kaapit on jo nyt pullollaan kaikkea ( turhaakin)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti