yhden laukun nainen

Tunnustan että kadehdin ihan julkisesti niitä naisia, jotka selviävät arjestaan yhdella tai kahdella käsilaukulla. Ihmettelen miten ne pystyy siihen. Ja samalla haluaisin olla sellainen ihminen itsekkin. Mähän olen, kuten hyvin tiedetään, oikea laukkuhamsteri. Tällä hetkellä laukkujen määrä on siinä 15-20 kappaleen välimaastossa.. Mutta aktiivisessa käytössä on kolmisen laukkua.

Olen tässä, melko vakavasti jopa, miettinyt ylimääräisistä laukuistani luopumista. Mutta sitten tulee se mutta. Niihin liittyy melko paljon muistoja. On lahjoja, on "mutku mä haluun" juttuja. Ja onpa joukossa yksi kilpailuvoittokin. Tiedostan itsekkin, että tässä ei oo mitään järkeä. ihan turhaa hillota niitä veskoja siellä kaapissa. Uh, vaikea tilanne.

kuvan laukku on yksi "mutku mä haluun juttu" ja edelleen muuten yksi suosikeista.


Samalla kun mietin laukuista luopumista, mietin mikä olisi se "the laukku". Öh. En tiedä.


Minkälainen laukkuihminen sä olet? Riittääkö yksi vai onko sulla joka päivälle eri laukku?

Ps: ensimmäinen osuma tautibingossaa. Kukahan on seuraava?


Kommentit

 1. Mä taas en tajua niitä yhden laukun ihmisiä. Miten ne selviää. Mulla on töihin omansa (koon takia) ja vapaalle omia. Ja juhlaan... eikä niitä ole koskaan tapeeksi. Vaan olen mä kranttu ja laatutietpoinen niiden kanssa. Sen myönnän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mäkin vähän ihmettelen miten ne selviää... Ja sehän on fakta että kyllä juhliin omat laukut täytyy olla :D Sulla on kyllä ihania laukkuja!

   Poista
 2. Mullaki monta laukkua, mutta enemmänki vois olla...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukkuja ei varmaan voi olla koskaan liikaa??? Vai voiko?

   Poista
 3. Heh, mulla on melkein aina nykyään käytössä se sulta ostama laukku! Mahtuu hyvin kaikki tarpeellinen. Ainoastaan viihteellä ollessani käytän toista laukkua. Yleensä arkena kannan mukanani marimekon isompaa kukkaroa, mihin mahtuu kännykkä ja lompakko. Eli, mä olen outolintu, pärjään vallan mainiosti ilman käsilaukkua 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että se laukku on ollut mieluinen!!! Musta tuntuu, että mäkin kannan aika usein kaikkea turhaa laukussa... Että varmaan mäkin pärjäisin pelkällä kännykällä ja lompakolla :D Mutta hamsteri mikä hamsteri :D

   Poista

Lähetä kommentti