ebayn parhaat

Ei liene yllätys kenellekkään, että mulla on jonkunlainen rakkaussuhde ebay:n. Sieltä on tullut ostettua tässä vuosien varrella yhtä jos toista. Nyt ajattelinkin listata vähän mun näkemyksiä, mitä sieltä ehkä kannattaa ostaa. Olen ostanut tavaraa pääasiassa kiinteillä hinnoilla paikallisilta toimijoilta (vakkarimyyjiä joilla on ns. verkkokaupat ebayssa).

Huivit ja asusteet
Huiveja on tosi helppo ja huoleton ostaa, koska ei tarvitse stressata niiden mitoituksesta yms. Ebaystä löytyy monia monia erilaisia huiveja hyvinkin edukkaasti, jopa noin puolet henkkamaukan hinnoista! Laatu ei häviä ketjuvaateliikkeiden laadulle yhtään.  Yksi suosikeistani on tämä tummansiniruudullinen huivi, joka on miestenostastolta. Superlämmin ja ihana. Hinta vain noin 5 euroa!!!
Hiustarvikkeet
Tarvitsetko pinnejä, pantoja tai hiuslisäkkeitä? No sieltähän niitä saa. Olen ostanut muutamat clip-on pidennykset ebaysta ja ollut niihin tosi tyytyväinen. Myös kaikki pinnit, hiuspampulat, nutturavalkit yms ostan täältä. Hinta on halpa ja laatu ei taaskaan eroa Glitterin vastaavista yhtään. No ei ihme sinänsä, koska kiinastahan ne henkkamaukan ja glitterin jutut taitaa tulla.

Kännykän ja ipadin kotelot + tarvikkeet
Olen löytänyt tosi edullisesti tyylikkäät nahkakuoret ipadiin sekä iphoneen. Hinta on murto-osa Suomen hinnoista. Varsinkin kuluvissa jutuissa (kännykän suojakuoret kulahtaa aika nopeasti) edullinen hinta on tosi jees. Kuvan suojakuoret maksoivat euron. Ja nahkapussukka puhelimelle maksoi pari euroa. Nahkapussukka on tosi hyvässä kunnossa, mutta kuten kuvasta näkee on suojakuori nähnyt jo parhaat päivänsä.

pohjalliset yms.
Ebaysta löytyy kenkätarvikkeita joka lähtöön. Ja tarvitseeko sanoa, hinta on huomattavasti halvempi kuin täältä ostettaessa!

Laukut ja lompakot
Tämä kohta jakaa varmasti mielipiteet. Toiset kun haluavat ehdottomasti hipelöidä laukkuja ennen ostopäätöstä. No, jos olet kuitenkin rohkea ja uskallat tilata sokkona, voit tehdä tosi hyviä löytöjä. Olen ostanut parikin nahkalaukkua ebaysta. Tästäkään ei ole huonoa sanottavaa. Kaikenlaisia kolikkopusseja ja lompakoita löytyy myös tosi edullisesti.
Näiden kanssa harkitse vielä kerran
- vaatteet ja kengät
Laatu on ainakin ostamissani jutuissa ollut henkkamaukkatasoa. Tai vähän huonompaakin. vaatteissa kyllä näkee, että halpaa on. Mutta aina voi yllättyä positiivisesti.  Tämä huomio koskee siis vain ebayn myymäläosioita. Huutokaupassa olevat tuotteet on sitten asia erikseen (esim ostamani Odd Mollyn neuletakki oli aito ja laadukas)!! Myös mittojen kanssa kannattaa olla tosi tarkkana. Ja ehkä kannattaa tilata mielummin se isompi koko kuin "just sopiva"... Kenkiä taas on tosi vaikea ostaa jo ihan normikaupastakin, joten skippaan niiden ostamisen suosiolla. Palauttaahan tietty voi, mutta se on varmaankin aika hankala projekti.

-elektroniikka
voi olla ok tai sitten ei... varovaisuutta kehiin. Olen tosin ostanut pari kameran kaukolaukaisinta ja ne on toimineet ihan ok.

En ole vielä koskaan ostanut ebaysta lastenvaatteita tai sisustusjuttuja. Niistä en osaa sanoa mitään. Lastenvaatteita ajattelin ainakin tilata kokeeksi jossain vaiheessa!

Millaisia kokemuksia sulla on ebaysta?

Kommentit