kokemuksia kaivataan...

Heippa hei,

alkuvuodesta kirjoittelin meidän tarpeesta uusia peitot. Nykyiset untuvatäkin on vuodelta miekka ja kilpi. Nyt sitten mies ehdotti, josko hankittaisiin vihdoinkin ne uudet täkit. Ja kerrankin oltiin samaa mieltä :D

Ollaan tässä vähän pohdittu ikean untuvatäkkejä. Ihan rehellisesti sanoen syy on hinta. Kunnon täkit  (siis Joutsen yms) kun on ihan turkasen kalliita. Ja ei tässä mitään miljonäärejä olla. Joten jotain budjettivaihtoehtoa pitää katsella.

kuva: IKEA


Nyt olis hyvä sauma laittaa kommenttiboxiin kokemuksia Ikean untuvatäkeistä. Onko hyviä vai huonoja? Vai jotain siltä väliltä? Entäs joku muu merkki? Mikä?

Meillä syödään tänään laskiaispullia. Koko kodin on vallannut hurmaava pullantuoksu. Ja se ei tule mistään pakastepullista! Hyvä minä! Ei taida olla parempaa kuin vastaleivottu pulla ja kuppi hyvää kahvia. Sitä arjen luksusta tiedättehän. Ja joo, ei tee kauheen hyvää mun laihikselle (öö siis mille). Mutta kerrankos sitä.


hei ja vielä lopuksi kiitos kaikista kommenteista. Yritän vastailla niihin tässä piakkoin.

Kommentit

 1. Mun Familonin peitto oli Prismassa Ikean peittojen hintaluokkaa ja hyvin on mennyt :)
  Ei kokemusta pahemmin ikeasta, mutta Familon on kotimainen niin painoi vaakakupissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mäkin kotimaista suosin, ehdottomasti, jos hinta on samaa luokkaa. Familonilla ei vaan taida olla untuvapeittoja? Vai onko?

   Poista
 2. Mä vaan haaveilen untuvatäkeistä koko perheelle. Oon miettiny, et oisko se tarpeeks hyvä syy mennä naimisiin? Häälahjaks? No vitsivitsi 😃 Jatkan haaveilua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä huonompi syy lainkaan :D hätä keinot keksii :DD

   Poista

Lähetä kommentti