Helmikuu paketissaSinne meni helmikuu ja taas ollaan lähempänä kesää. Harmikseni voin myös todeta että "ensitreffit alttarilla" loppuu ihan just. Voi nyyh. Oon ihan koukussa. Muita? Tunnustan myös olevani koukussa "House of Cards" sarjaan, kolmen jakson jälkeen. Ja ei tarvii kertoa. Tiedän olevani vähän matti myöhäinen tämän suhteen.

Mutta jos mennään siihen helmikuuhun. Se oli varsinaista perheen + ystävien aikaa. Käytiin pyörähtämässä niin Varsinais- Suomessa kuin laivallakin. Molemmissa paikoissa nähtiin myös ystäviä. Ja tästä olen tosi tosi onnellinen. Helmikuussa myös sairastettiin. Tylsää joo, mutta onneksi sekin on jo taakse jäänyttä eloa. Kuun viimeisenä päivänä leikkasin otsiksen pitkän harkinnan jälkeen. Näin kolmantena päivänä, olen edelleen tosi tosi tyytyväinen. Mitäs muuta? No, kesäkuntoon projekti ei ainakaan alkanut. Ja shoppailulakon kanssakin oli niin ja näin... Maaliskuussa koitan ottaa ryhtiliikkeen molempien juttujen kanssa.

Minkälainen oli sun helmikuu? Nyt katse kohti kuluvaa kuukautta. Ohjelmassa on ihan perus arkea, ei mitään ihmeellistä. Joten kamut, jos ootte näillä kulmilla tulkaa kylään. Toivon mukaan jaksaisin kirjoitella tässä kuussa blogiin vähän useammin.. On vähän ollut inspis kateissa. Ja aiheet hukassa. Ehkäpä tämä tästä.

pus*

Kommentit