Ihana valo

Voi jösses miten hienot kelit on olleet tänä viikonloppuna! Me korkattiin jo grillikausikin tänään. Isäntä paistoi meille kengurua grillissä. Niin hyvää!

Fiilistelin aamulla ihanaa valoa, joka siivilöytyi ikkunoista alakerran olkkariin. En saanut vangittua tunnelmaa kuviin, mutta yritys hyvä kymppi. Tässä amalla vilautan uutta järjestystä ja sekä ne päivitetyt jutut.


Alakerran olkkari sai tosiaan parit uudet filtit. Vanhat villaiset menivät säilöön kesän ajaksi. Uusi tyynynpäällinenkin sai paikan (ainakin toistaiseksi) alakerrasta. Ihana!!! Olen jotenkin vaivihkaa innostunut noista marokkolais-henkisistä jutuista. Ensin oli parit pyyhkeet ja nyt tyynynpäällinen... Mitähän seuraavaksi? Edelleen muuten mietin verhojen kohtaloa...Siinäpä sitä miettimistä.

Tänään olen myös miettinyt paljon taloa maalla. Se haave on ja pysyy tosi vahvana. Lisäpontta haaveille tuli eräästä blogista jota luin tänä aamuna. Ihana ihana uusvanha talo maalla. Piti oikein isännällekkin näyttää kuvat!! Ja ihan pienen pientä lämpenemistä oli havaittavissa.. Ajoitus vaan on meillä hiukan eri :D mutta haaveita, niitähän saa ja pitää olla! Sitä mä vaan kyllä mietin, että mistä kummasta näitä haaveita oikein putkahtelee?

nyt keräämään vielä energiaa uutta viikoa varten. Isäntä on reissussa koko viikon, joten tiedossa on aika vaativa viikko lapsosten kanssa. Huh vaan sanon jo nyt!

Kivaa tulevaa viikkoa!


Kommentit