järki vs tunteet

mooi!

Ihan ensimmäiseksi on pakko manata tota keliä. Tiedättekö, meillä sataa L-U-N-T-A! En tykkää. En tykkää yhtään. Toivottavasti ensi viikolla taas lämpenisi..

Kuluneella viikolla olen pohdiskellut paljon omaa elämääni. Olen miettinyt, mikä on tärkeää ja mitä haluan elämältäni. Onko raha kaiken a ja o vai tulisinko toimeen vähemmällä. Mitä merkitsee vakituinen työpaikka? Mitä haluan tehdä tulevaisuudessa? Entäs lapsiluku? Onko se täynnä? Vai vieläkö haluamme suuremman perheen? Paljon asioita vailla vastausta. Asioita, joita olen miettinyt paljon ennekin. Mutta nyt tällä viikolla erittäin aktiivisesti.Ja ne vastaukset? No en ole päässyt puusta pitkälle. Mieli halajaa Varsinais-Suomeen, sen tiedän.. Mutta muuta en. Vaa´ssa on paljon juttuja... Ja ennen kuin kukaan yrittää lukea mitään rivien välistä tai tekee omia tulkintojaan sanon että mitään päätöksiä mistään ei ole tehty eikä mitään kriisejä (parisuhde tms) ole ilmassa. Kunhan vaan pohdin ja kirjoitan mietteitäni ylös!!  En siis ole ottamassa lopareita enkä myymässä taloa. Enkä vaihtamassa miestä. Ihan vaan selvennykseksi.  Ehkäpä tässä on jotain myöhäistä 30v kriisiä ilmassa. Tai sitten olen ihminen joka on saavuttanut jo haaveilemansa eikä osaa olla siihenkään tyytyväinen. En tiijä.

Tänään aion pohtia vähän pienempiä kysymyksiä. Soviteltiin aamulla muksujen jalkineita. Ja huonolta näyttää. Tilaukseen lähtee ainakin kumpparit molemmille lapsukaisille (crocsit??). Herra kuus vee taitaa tarvita koko arsenaalin. Mites muuten, ostatteko melkein koululaiselle vielä kunnon välikausikengät vai riittäisikö tarralenkkarit ja kumpparit. Mitäs mieltä?

Nyt lounaalle ja sitten jatketaan siivoustalkoita koko perheen voimin!Ps. kuvat on napattu mun instagram tililtä ja koneen uumenista...Eivätkä liity muuten aiheeseen mitenkään. Tai no, onhan nämä juttuja jotka tekee onnelliseksi.
Ps2: kiitos kommenteista!! Palaan niihin tuonnempana.

Kommentit

  1. Alkuun totean, että myös täällä on lunta! Ja paljon onkin!! Piti kaivaa lumikola uudestaan esiin!! Itse olen myös aika-ajoin ottanut matsia järki vs tunteet...tähän mennessä järki on voittanut. Ja luulenpa että kyseessä on tyrmäysvoitto! Kyse on juurikin lapsiluvusta...omat lapset tuli kaikki putkeen (oli 3 alle 3v), joten aika meni hulinalla eikä niinkään vauva-ajoista nauttien. Mietin siis kuumeisesti, miten vauva-aika olis nyt niin erilaista, kun muut lapset isompia yms. Mutta ei ei ei...näin on hyvä!! Onneks lähipiiri sikiää, niin saan käydä tarvittaessa sylittelee pieniä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teillä tuli lunta niin paljon.. Meillä taisi sulaa jo pahimmat pois. Mulla on kanssa järki voittanut tähän saakka... Myös tossa vauva-asiassa. Ja onni on tosiaan lähipiiri kuka sikiää :D Aika ajoin on kyllä ihan jees pohtia mitä sitä oikein elämältään haluaa.

      Poista

Lähetä kommentti