lomasuunnitelmia

Karkeasti ottaen, olen sitä mieltä että ihmiset voi jakaa kahteen lomailijatyyppiin. On niitä lomailijoita, jotka toimivat kulloisenkin fiiliksen mukaan. Sitten on niitä, ketkä aloittaa lomien (ja juhlapyhien) suunnittelun ihan käsittämättömän aikaisin. 

Arvaatteko kumpaan porukkaan mä kuulun (vaikea vaikea kyssäri)?  Joo, siihen suunnittelijaporukkaan tietty. Tämä mun suunnitelmallisuus on aiheuttanut jo hymyilyjä työpaikallakin :D No, tilanne on kuitenkin se että honeymoonin suunnittelu on aloitettu (lentokenttähotelli + lennot buukattu). Ja kesälomalle, sille on tietty jo selvät sävelet.  Ja mihis me mennään??kuva: www.soic.se/Gotlanti on ollut mun "places to go" listalla k-a-u-a-n.  Oikeastaan siitä saakka kun luin ensimmäisen Anna Janssonin kirjoittaman "Maria Wern"-kirjan. Nyt vihdoinkin pääsen toteuttamaan yhden haaveeni. Ihan lyhyen reissun muodossa tällä kertaa. Lähdetään nimittäin "päivä Gotlannissa risteilylle". Isompaan reissuun ei rahkeet oikein riitä kun mennään sinne Epsanjaankin. Eiköhän tästä kuitenkin saa jo jotain kuvaa siitä, millainen mesta tuo saari on. Ja ainahan sinne voi mennä uudestaan. Gotlannin lisäksi kesälomalla käydään ainakin lintsillä. Ja ehkäpä jotain mökkeilyä (kutsuiskohan joku meidän möksälle????) voisi myös harrastaa.

Joko sulla on kesälomasuunnitelmat selvillä? Minkälainen lomailija sä olet? Elätkö hetkessä vai suunnitteletko hyvissäajoin kaiken? 

ps. menin sitten tilaamaan sen hullareiden laukun ainakin kotisovitukseen. Voi mua...Kommentit

  1. Kesälomasuunnitelmat on selvillä, edellispäivänä itseasiassa ostettiin extempore lentoliput! Reissu kyllä oli tiedossa, kaveri menee naimisiin Texasissa, mutta tehtiin vähän viilausta viime tipassa matkasuunnitelmaan ja ollaan Dallasissa muutama päivä josta siirrytään vielä muutamaksi päiväksi New Yorkiin. Mussa on kyllä yleensä etukäteissuunnittelijan vikaa, myönnän! -Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa ihanalta teidän reissu!!! Mua houkuttaisi myös amerikan reissu ja etenkin NY. Katsotaan koska päästään reissuun.

      Poista

Lähetä kommentti