maanantain suosikit

Pääsiäisviikkoa tyypit!!

Huomenna voi sanoa työviikon olevan jo puolivälissä. Ei paha ei paha. Tosin yllättävän kevyesti on tämä viikko lähtenyt käyntiin. Siitäkin huolimatta että joku flunssan tapainen yrittää tietenkin iskeä kun vapaat on tulossa. No. Taistelen vastaan.

Koska meidän leveysasteilla ei ole tietoakaan keväästä (ulkona sataa juuri nytkin lunta...) asuksi valikoitui vähän lämpimämpiä ja talvisempia juttuja. Duffeli on kakkoskäden kamaa ja yhä edelleenkin mieluinen. Samaa voi tosin sanoa koko asusta. Paitis on sekin löytö jostain kirppikseltä. Ja yksi mun vaatekaapin lemppareista. Sopii hyvin pillifarkkujen pariksi. Päällyspaidan virkaa toimittaa M&I:n college jakku. Just ihana. Sekin on ostettu jo joskus viime vuonna (FB) kirppikseltä.

Tykkään Miikkarin jutuista p-a-l-j-o-n. Ja ne sopii aika hyvin mun vartalotyypille. Ostaisin niitä enemmänkin, jos hinta ei olisi niin suolainen. Olen ratkaissut tämän hintaprobleeman ostamalla omat (ja muutaman lastenkin) miikkarini käytettyinä. Toisinaan kirppiksiltä kun tekee hyviä löytöjä. Olen kyllä miettinyt, pitäisikö siirtyä noudattamaan "less is more"-linjaa.. Tiedän nimittäin käyttäväni jonkin verran rahaa vaatteisiin.... Yhtä lailla voisin jättää muutaman edullisemman rievun ostamatta ja panostaa sitten laatuun. Siinäpä olisikin mulle haastetta heti huhtikuusta alkaen (tai miksei jo tästä päivästä). Kengissä olenkin siirtynyt tähän laatuhommaan (kirpparit tietty erikseen). Se on helppo homma. Mun on muutenkin vaikea löytää kenkiä, ja ostan niitä vähän. Joten kun ostan, teen sen harkiten.

Tulipa pieni miikkari oodi. Ei voi mitään. Illalla täytyy vielä suunnata postiin. Olenkin jo viikon verran odotellut lasten kenkäpakettia ja nyt se onneksi tuli... Uudet kumpparit tulevat niin tarpeeseen... Sinne kenkään kun pitäisi saada se villasukka mahtumaan. Toivotaan että koot on oikeat. Jos ei niin sitten on pakko lähteä prismaan tms ostoksille ettei lasten koivet vallan jäädy.


Kivaa pääsiäisviikkoa sulle! Mulla taitaa äipän velvollisuudet kutsua!

 
post signature

Kommentit

 1. Minäkin oon jo hetken yrittänyt tuota less is more juttua, mutta sanotaanko etten ihan vielä ole perillä :D
  Mutta jos nyt jossain vaiheessa päästään aloittamaan sitä rakentamista ja muutetaan pois tästä nykyisestä, pääsen tyhjentämään kaapit oikein kunnolla. Saa taas kaiken turhan pois.
  Mutta enemmän olen panostanut siihen, että saan yhdisteltyä kaikkea kaiken kanssa. Uusien hankintojen pitää sopia vaatekaapissa olevien kanssa.
  MeandI vaatteet on kyllä ihania, mutta yläosat on minulle auttamattoman lyhyitä yleensä, joten minun kaapissa on vain housuja. Ne on olleet kyllä tosi hyviä hankintoja, kestää käyttöä vuodesta toiseen. Alesta olen ne ostanut, normihinta on kyllä niin suolainen etten collegehousuista maksa millään järjellä niin paljoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mullakaan kyllä tuo "less is more" toimi :D Ajatuksen tasolla siis joo, mutta se käytäntö. Eikä edes rakentaminen auttanut :D Noudatan myös sun linjaa: el vaatteiden pitää olla yhdisteltäviä.

   Samaa mieltä miikkareiden hinnoista... Alennusmyyntejä odotellessa :DD

   Poista

Lähetä kommentti