pari kierrätettyä ja yksi uusi lemppari

moi,

sateista tiistaita. Mihin se ihana auringonpaiste meni? Onneksi tänään on saanut nauttia ihan vaan koti-illasta. Mies meni esikoisen kanssa lätkämatsiin ja mä jäin minityypin kanssa kotiin. Kerrankin on aikaa siistiä kotia ja blokata. Ehkä toisessa järjestyksessä. Mutta kuitenkin.

Ehdin nappaamaan pitkästä aikaa myös kuvan päivän asusta. Hiukset on sateen vuoksi miten sattuu... Suoristusraudalle olisi totisesti käyttöä. Mutta väliäkös sillä. Vaalean sininen paita on ostos primarkista, Kanarialta. Ihana paita, mutta kerää tahroja itseensä ihan älyttömästi. Ja menee tosi tosi helposti ryppyyn. Ei kiva, jos on laiska silittäjä. Farkut on löytö sunnuntain kirppisreissulta. Hinta huimat 0,50 eskoa. Ja kerrankin just passelin mittaiset. Nilkkurit on myös kirppiskamaa. Samoin odd mollyn neuletakki, jonka olen ottanut nyt tehokäyttöön. Päätin, etten enää säästele tätä tahrojen pelossa. Käyttöönhän se on tarkoitettu.





Tiedättekö, mulla on ihan järjetön sisustuskuume. Syytän tästä erinäisiä blogeja ja muuttourakan keskellä olevia läheisiä.. Te ootte niin tartuttanut mut :D Katsotaan josko ehtisin vähän raapustamaan illalla pientä haavepostausta. Myös kirppislöydöt on työnalla. Postausta siis pukkaa!

Kivaa iltaa sulle! Tänään on muuten jännät paikat mun suosikkisarjassa. Mitkähän parit jatkavat avioliittoaan???


ps. kertokaapa viisaammat, kuuluuko pillifarkkujen lahkeet tunkea nilkkureiden sisään (kuten kuvassa). Vai kuuluuko ne olla kenkien päällä?

Kommentit

  1. Mä pidän kenkien sisällä. Jos lahje on kovin kapea niin kenkä sen sisällä voi näyttää hassulta.. makuasia ehkä enemmän =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itse taidan myös taipua tuohon lahkeeseen kengän sisällä!

      Poista
  2. Minäkin tungen kaikki puntit kengän sisään. Mutta makuasia se on, jos vaikka kengät painaa tai puristaa nilkasta, niin sitten ne jää ruttuun siihen kengän päälle.
    Onpa kaunis tuo odd Mollyn takki. Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! itsekkin tykkään O M:n takista paljon!!!! Ja alan kallistumaan "puntit kengän sisällä" linjaan. Näyttää niin paremmalta.

      Poista

Lähetä kommentti