peiliselfie

Sarjassamme blogihistorian parhaita asukuvia :D
Niinpä niin.  Olin eilen niin rättipoikki väsynyt kun tultiin INTU-ryhmästä että en jaksanut viritellä mitään kaukolaukaisimia kameraan. Turvauduin sitten legendaariseen peiliselfieen. Halusin nimittäin väsymyksesta huolimatta taltioida asun. Otin eilen käyttöön sen pitsihameen jota olen makuuttanut kaapissa pari kuukautta. Kun ei ole tullut sopivaa tilaisuutta. Niinpä päätin kiskoa sen päälle ihan tavallisena päivänä. Päiväkodin täti varmaan luuli, että olen menossa normi työpäivän sijasta jonnekkin muualle. Ja työkaveri taisi luulla että olen menossa treffeille (toivotti nimittäin hyvää iltaa !?!). No oli kuin vaan, mun mielestä asu olis just hyvä. Ei liian juhlava, mutta ei mitään verkkarikamaakaan..  Jotain saman suuntaista kaavailin myös ensi viikolle. Paitsi jos tulee ne pakkaset. En kyllä ala palelemaan.

Tää viikko on kyllä ollut aika raskas. Aavistinkin se tietty etukäteen kun tiesin että mies on reissussa. Mutta silti. Arki kahden lapsen kanssa yksin vetää aika naatiksi. Huomisen kun vielä jaksaa pusertaa niin sitte helpottaa... Aika haipakalla tahdilla vedetään taas aikataulujen puolesta sinne pääsiäiseen saakka. Näiden "YH" viikkojen jälkeen nostan kyllä isosti lakkia kaikille "oikeille yksinhuoltajille". Siis niille joiden tarvii jaksaa arjessa yksin viikosta toiseen. Miten te teette sen? Tai ehkä ihminen pystyy mihin vaan jos on pakko. Hmph.

Miten sun viikko on sujunut? Mä ajattelin seuraavaksi tsekata jakson house of cardsia ja sitten ajoissa nukkumaan!Kommentit

 1. Vähän ohi asian, mutta ihana peilisysteemi teillä!! =) Ja asu just hyvä! -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Peilisysteemi on lahja kaverila, joka niin tuntee mun (eiku meidän) tyylin. Tykkäsin asusta kyllä paljon. Taas tänään oli pitsihame päällä!

   Poista
 2. Tiedan tunteen noissa yksin lasten hoitamisessa. Ei oo helppoo. Mutta sisullahan sita mennaan. Tsemppia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! juu, ei oo helppoa mutta onneks meillä on sitä suomalaista sisua :D

   Poista

Lähetä kommentti