sisustushaaveita...

Niitähän riittää...

Aloitetaanko vaikka verhoista? No ei nyt sentään.. Silmä on jo melkein tottunut meidän tapetin ja verhojen yhdistelmään joten annetaan olla. Jos mä saan sen lottovoiton niin sitten ostan kyllä uudet verhot. Mutta siihen asti mennään vähän pienemmillä muutoksilla.

kaikki kuvat jotexOikeastaan nämä haaveet ovat ihan kohta just toteutumassa.  Tilasin nimittäin kuvan jutut jotexilta. Ja tällaista olen suunnitellut. Alakerran olkkariin elikkä tupaan tulee joko beige tai vedensininen shaali. Jotain kevyempää kuitenkin, sillä nykyinen villainen tuntuu kovin tunkkaiselta. Jos kumpikaan näistä ei ole hyvä, on harkinnassa sellainen neulotun näköinen viltti. Mutta katsotaan nämä ensin. Yksi itämainen tyynynpäällinen oli pakko klikata ostoskoriin. En kyllä tiedä, miten tämä sopii raidan kanssa. Ei mitenkään kai. Tapetin pariksi passaa kyllä hyvin. Ehkäpä tyynynpäällinen löytääkin paikkansa meidän makkarista, tähtien seasta :D

Yläkerta on sisustuksellisesti edelleen tosi tosi vaiheessa. Sohva on ja matto. That´s it. Olen vähän miettinyt tauluja seinälle, mutta toteutus ontuu. Mietin jopa julisteen teetättämistä omasta valokuvasta. Myös herra kuus veen yksi piirrustus voisi olla kiva kehystää seinälle. Tai oikeastaan ripustaa, se kun on jo kehyksissä. Kaipaan yläkertaan (pimeähkö putkimainen tila) väriä. Klikkailin torkkupeitoksi ihanan keltaisen viltin. Kuvauksessa luki tosin vihreä.. Mutta mun silmään näyttää aika keltaiselta. No, pian se nähdään.

Tällaisia pieniä päivityksiä olisi luvassa. Laitan kuvia, kunhan paketti on haettu postista.

 Mites siellä, onko sisustuskuumetta ilmassa?

Kommentit