touhuilua

moi,


viikonloppu on taas hujahtanut jonnekkin. Meidän taloudessa ei olla juhlittu naistenpäivää mitenkään. Mites teillä? Viime päivät on kuluneet arkisten juttujen parissa. On ollut herra kuus veen harrastuskuskauksia, käytiin porukalla syömässä, hoidettiin pakolliset vaatehankinnat (no vähän lipsahti alelöytöjen puolelle myös). Tänään olen saanut nauttia omasta ajasta. Pääsin nimittäin yksin kirppikselle. Kyllä kannatti. Tein taas super hyviä löytöjä. Niistä tuonnempana.   Muuten ollaan vaan lorvittu. Ihanaa ottaa joskus ihan vaan rennosti.
Kuvituksena ihan paras löytö edelliseltä kirppiskierrokselta. P.o.p:n kevyttoppis maksoi viisi eskoa. Joo, oli siinä vetskari hajalla. Ihan niin halvaksi ei siis takki tullut. Ompelimoreissun jälkeen takin hinnaksi jäi 20 euroa. Ei todellakaan paha hinta. Varsinkin kun takille on jo seuraava käyttäjä tiedossa, kunhan herra kuus vee on ensin pitänyt takkia!

Mitäs sun viikonloppuun kuuluu? Instagram seuraajat tietävätkin että tänään on harrastettu mööpelirallia.. Ja olenpa tainnut jäädä koukkuun yhteen teevee sarjaankin.

Kivaa alkavaa uutta viikkoa!


ps. jokohan sitä uskaltaisi ottaa keväthuivit käyttöön ja sanoa "moro" villahuiveille?

Kommentit

  1. Kävin eilen pitkästä aikaa oikein kivijalkashoppaamassa. Oli mukavaa sovittaa vaatteita ja tehdä pari kivaa ostostakin. Nyt valmistaudutaan TAAS uuteen viikkoon. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Mä en edes muista koska olisin käynyt kivijalkashoppaamassa.Musta pienet liikkeet on jotenkin ahdistavia, niissä kun myyjät on liiankin palvelualttiita :D Kivaa viikkoa myös sulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti