Alevinkki

Moi,

huh mikä myrsky ulkona! Katsoin parhaimmaksi skipata päivän lenkin. Luulen että tuuli olisi tehnyt siitä vähän turhan raskaan. Ja ihan rehellisesti sanottuna mua myös laiskotti (syytän silti myrskyä lusmuilusta). Huomenna sitten uusi yritys tai elixialle.

Tulin oikeastaan vinkkaamaan teille yhdestä alejutusta. Henkka maukalla alkoi tänään (väli??)ale ja kävin vähän nettiostoksilla. Olen huomannut, että lastenvaatteissa kannattaa käyttää kaikki alennukset hyödyksi. Siksipä olen tehnyt jo hankintoja ensi syksyä silmällä pitäen! Ostin molemmille lapsille softshell-takit. Hintaa niille jäi vain 15€ kappale (ovh 29,90). Ei todellakaan paha!!! Meillä on herra kuus veellä ollut (ja on edelleenkin) samanlainen takki käytössä. Ja en voi kuin suositella. Loistava hinta/laatusuhde. Jos siis kuvan takki on sama, kuin nyt käytössä oleva niin BINGO!

kuva: h&m

Nyt onkin lasten ensi syksyn ulkoilukampeasiat, herra kuus veen vk-housuja (käyttääkö alakoululaiset ulkohousuja??) lukuunottamatta, kunnossa. Jes!

Jos muuten vielä palaan hyvään hinta/laatusuhteeseen, niin suosittelen myös pomp de luxia. Ostin minityypille Softshell-haalarin tälle keväälle. Ja se on kyllä ollut tosi hyvä. Käyttökokemus on tietysti edelleen aika rajallinen, mutta tällä näppituntumalla suosittelen. Ainut miinus tulee tosi ahtaista hihoista. Haalarin malli on aika pitkä ja kapea. Mutta jos jaksaa viritellä hanskat haalarin ulkopuolelle niin homma toimii.

Mites ruudun toisella puolella, ostatko lasten vaatteet ajoissa alesta vai vasta sesongin alettua? Entäs omat vaatteet?

Uusi kevättakki on korkattu tänään käyttöön! Nappiostos sekin!

Jottei ihan shoppailuksi mene, niin vastapainoksi laitoin juuri herra kuus veen vanhan sängyn myyntiin. Viikonloppuna pitäisi kuvailla vähän lastenvaatteita myyntiin. Ainakin yhdet kumpparit tarvii uuden kodin.

Nyt kuitenkin iltapalalle ja nukkumaan!

ps. tykkäättekö lukea välillä juttuja näistä lastenvaatejutuista vai meneekö ihan kiinnostuksen ulkopuolelle?

Kommentit

 1. Minäkin haalin yleensä alesta kaikki seuraavaa vuotta varten (kertaa kolme, hintaa tulisi ihan kivasti jos normaalihinnalla jotain hankkisin). Mutta nyt kun suunnitelmmaan sitä muuttoa, olen pitänyt napsusormen kurissa ja en ole ostanut mitään uutta ensi talveen. Kaapit on muutenkin ihan täynnä. Mutta onhan siellä jo valmiiksi jotain odottamassa, ja toivottavasti jotain viimetalvisia menee vielä ensi talvena ettei kaikkea tarvitse uusia. Kengät aiheuttaa aina vähän päänvaivaa, niitä ei ihan hirveästi voi etukäteen ostaa, ja ne maksaa paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmen kanssa tosiaan summat kertaantuu.. Ja saman olen huomannut kahden kanssa. Olen tullut kyllä tarkemmaksi kun ulkovaatteisiin menee tuplasti rahaa!!!
   Mä en osaa enkä uskalla ostaa kenkiä alesta. Niiden kanssa on aina niin paljon säätöä. että on helpompi ostaa tossut aina tarpeen tullen.

   Poista

Lähetä kommentti