lavojen uusi elämä??

Jatketaanko ainakin yhden postauksen verran vielä sisustusjutuilla?

Olen jo ainakin viimekesästä lähtien haaveillut jonkinlaisesta sohvasta/löhöilypaikasta meidän takaterassille. Se on paikka, jossa voi vilvoitella saunan jälkeen ja paeta kuumaa aurinkoa jos lämpö ahdistaa (toiveajattelua). Tällä hetkellä takaterassilla on vain ruokaryhmä. Ja se kaipaisi todellakin jotain pientä twistiä.

Meillä lojuu pihalla ainakin 4 kuormalavaa raksa-ajalta. Nyt olenkin vähän haeskellut netistä vinkkejä, saisinko toteutettua niistä jotain edullisesti. Hinta on tässä hommassa avainasemassa, sillä meillä on hieman näkemyseroja tämän löhöpaikan tarpeellisuudesta...
kaikki kuvat bongattu netin uumenista googlen kuvahaulla/ pinterestistä


Oikeastaan tähän projektiin tarvitsisi vain yhden paksun patjan ja läjän tyynyjä. Ja ehkä suojapeitteen, jotta tyynyjä ei tarvitse koko ajan keräillä??? Mulla olis itse asiassa pari tarpeetonta jättityynyä lastenhuoneessa. joten vaan patja puuttuu.  Mitäs sanotte? Voisko toimia?

Olen ihan itsekkin yllättynyt, että olen ruvennut katselemaan meidän pihaa vähän "sillä silmällä". Aiemmin (pakko tunnustaa) mua ei oo juurikaan pihajutut kiinnostaneet. Nyt huomaan kelailevani, että jotain kukkia olis kiva saada ja ehkä pätkä pensasaitaakin. Myös autotalliprojektia on pakko potkaista eteenpäin.ps. sain kaivettua kevät/kesävaatteet hollille. Ja mulla on kyllä niitäkin riepuja taas pikkasen ylimitoitetusti ottaen huomioon kuinka pitkä on suomen kesä. Öhöm.Kommentit

 1. Meillä on yhdellä tutulla tuollainen "kuormalavasohva", maalattu valkoiseksi. En näe siinä mitään huonoa, kivaltahan nuo näyttää. AInoastaan tuo patja/tyynyrumba on astetta ärsyttävämpää, jos ei ole lämmintä ulkotilaa minne viedä säilöön.
  Keväällä minullekin tulee aina pieni pihan kaivamisvimma, mutta kun tajuan paljonko siihen tarvitaan rahaa ja taitoa, se lopahtaa aika pian. Onko teillä jo autotalli, vai oletteko vasta ostamassa? En tajunnut että ne on melkein puolet talon hinnasta :D Sanoinkin just miehelle, että voin varsin hyvin käyttää pressuautotallia, niitä saa honkkarista syksyllä halvalla!

  Juuri täällä raakkailen kesävaatteita kirpparille, onneksi sillä ei ole kiire kun vapuksi on luvattu 20cm lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä mietin just tota tyynyrumbaa. kun oon muutenkin niin saamaton kaikkien pihajuttujen kanssa. Että jaksaako sitä roudailla niitä himpskatin tyynyjä ees sun taas. Ja meillä ei siis oo mitään katosta tai muuta johon ne sais.

   Meillä on autotalli siis vasta suunitelmissa. Ja mäkin oon huomannut, että melkokallista lystiä se rakentaminen on :/

   Lumista vappua!

   Poista

Lähetä kommentti