Nainen, joka miettii liikaa

Se olen minä!


Olen tänään ( ja tässä aiemminkin) pohdiskellut ja pyöritellyt taas monenlaisia asioita. Ihan nyt viimeisimmäksi sen laukun kohtaloa... Että missä se kipuraja menee. Joskus olisi ihana olla vähän rennompi. Ettei aina pohtisi asioita niin perusteellisesti vaan menisi joskus tunteella..

keep it or not?

Näitä olen miettinyt...

 • eräs työhön liittyvä juttu on ihan vakio pohdiskelun aiheena. Sinäänsä naurettavaa, koska tämä juttu toistuu joka vuosi. Ja tässä on tulossa 10.kerta. Inhoan yli kaiken kaikkia testejä ja arviointeja.  En ole esimerkiksi uskaltanut hakeaopiskelemaan, koska pelkään että epäonnistun pääsykokeissa. Tiedän että tää on niin naurettavaa. Mä teen siis asioista pääni sisällä aivan liian suuria. Onkohan kenelläkään muulla vastaavaa?
 • Mitä puen ystävän häihin (ne on tosin vasta elokuussa.. joten oisko nyt kuitenkin vähän aikaista). Miten sen pitsihameen voisi hyödyntää tähän tilaisuuteen?? 
 • Millä kulkupelillä menen lauantain tyttöjen iltaan. Olen tosi tosi tarkka siitä, että en vahingossakaan mene rattiin, jos edellinen ilta on ollut kostea.. (tämä nyt on tietenkin ihan järkevää ajattelua eikä mitenkään naurettavaa.. paitsi jos hommaa miettii useaan otteeseen.)
 • Exeliin on raapustettu summa jos toinenkin. Salaa rakastan kaikkea taulukointiin liittyvää. Varsinkin jos se liittyy rahaan. Olen sen suhteen hyvin hyvin suunnitelmallinen (terveisin bloggaja joka on joskus siirtänyt puolisonsa tilille 5 euroa rahaa hampurilaisateriasta... Ja meillä on sentäs talot ja kaikki...)
 • Mahtuuko meille vielä yksi "laina"lapsi (tähän kohtaan ei liity huumoria, mutta vakavaa pohdintaa kyllä
 • Miten osaisin olla stressaamatta ja elää hetkessä. Murehdin ihan liikaa, etukäteen ja turhaan (useimmiten). Tämä siis liittyy kiinteästi ekaan kohtaan.
 • herra kuus veen synttärit odottavat touteutusta... 
 • pitäiskö laittaa raidat (miten tästäkin asiasta voi tehdä numeron?)

Tossahan noita. Mietiskelin tota laukkuasiaa (se on nyt akuutti!!) spinningin yli. Ja kyllä nyt taitaa kerrankin tunne voittaa järjen. Voisin listata tähän monta turhempaakin asiaa mihin laukkurahan voisi käyttää. Mutta tällä kertaa säästän teidät siltä.

Mutta hei, kerro mulle mitä sun viikkoon kuuluu? Entä ootko pohdiskelija vai elätkö hetkessä ja osaat olla murehtimatta?

Mä otan nyt härkää sarvista ja alan ihan tosissani järkkäilemään pojan synttäreitä.

*moi*


ps. ja pahoittelen jos karkotan kaikki lukijani tunnustamalla julkisesti että olen vähän kontrollifriikki ja ehkä vähän murehtijakin :)

Kommentit

 1. Ihanan inhimillistä!
  Olen sekä murehtija, kun on liikaa aikaa ja liian vähän järkevää tekemistä, sekä kontrollifriikki, koska kaiken on nyt vaan mentävä niin kuin suunnittelen. Pystyn myös rentoutumaan, mutta siihen tarvitaan oikea kuun asento ja tuulensuunta ja planeettojen asento.
  Vatvon ja veivaan asioita ja varsinkin hankintoja, niin ettei niissä ajatuksissa ole lopulta mitään järkeä. Mutta hauska kuulla että muillakin on samoja ajatuksia.
  Tuo laukku on ihana. Jos hetkeäkään mikään siinä mietityttää, en pitäisi sitä. Silloin harmittaa myöhemmin, lähes aina. Mutta jos se on varauksetonta ihastusta, pitäisin sen.
  Olipa syvällistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ihana kuulla että muillakin on samojamietteitä!

   Laukussa mietitytti lähinnä hinta. Onneksi pidin sen, sillä se on ihana!

   Poista

Lähetä kommentti