raitamekkokausi -started

Mutta se oli eilen se.


Nyt ei todellakaan ole tietoa mistään hamekeleistä. Päinvastoin. Taidan käydä etsimässä toppatakit valmiiksi aamua varten. Onneksi ei tarvitse juhlia vappua missään pusikossa ryyppäillen.  Me nimittäin juhlitaan ihan oman perheen kesken hyvällä ruualla. Mitäs sitä muutakaan.

Mutta jos siihen asuun. Raitamekot on edelleenkin suosikkilistalla korkealla! Niin ihanan helppo vaate. En edes tajua, miten olen joskus tullut toimeen ilman!!! Tästä mekosta saisi tehtyä helposti vähän juhlavammankin version asustamalla sen helmikoruilla ja korkkareilla. Siinäpä ideaa pojan 7-vuotis synttärijuhlien asuksi.

mekko: Noom
huivi: tilaajalahja
kengät: Vagabond
jakku: Me&I
ylemmän kuvan laukku: by malene birger
Laskin muuten, että multa löytyy kaapista kuusi erilaista raitamekkoa (hups!). Yksi hihaton ja kolme t-paitahihoilla, yksi 3/4 hihoilla ja yksi talviversio. Voin siis todeta että raitamekkokiintiö on täysi.. Ne raitahameet onkin juttu erikseen. Näin nimittäin yhdessä blogissa maailman ehkä ihanimman raitahameen...

Nyt kuitenkin lueskelemaan hetkeksi kirjaa ja sitten ajoissa nukkumaan... Ihan pikkasen odotan tätä pidennettyä viikonloppua ja sitä tunnetta kun ei tarvitse laittaa kelloa soimaan!

Mitäs sun vappusuunnitelmiin kuuluu??

ps. vähän tässä taas poden hiuskriisiä. Yllättikö ketään? Etumoppi vai sivuotsis? Siinä pulma. Ja raitojakin tekis mieli.

Kommentit

 1. Toinen raitafani täällä hei! Olen päättänyt ettei raitavaatteita voi koskaan olla liikaa, ajattomat klassikot!
  Ja tukkaongelmainen myös. En osaa päättää laittaisiko tummaa, vaaleaa, raitaa, lyhyttä vai kasvatanko. Hiusongelmat ei ratkea varmastikaan ikinä.
  Vappu sujuu kotona ystävien kanssa. Aion istua saunassa koko illan, kun pääsen ensimmäistä kertaa jalkaoperaation jälkeen saunaan kahteen viikkoon. Ja pakollisen tipattoman huhtikuun jälkeen viinikin maistuu varmasti paremmalle kuin aikohin. ;) Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eipä kai raitaa voi olla liikaa.. Täytyisikin käydä vähän päivittämässä raitapaitavalikoimaa :D

   Mä ratkaisin hiusongelman leikkimällä vähän kotiparturia. Tosin sitä väriasiaa mietin vieläkin. Ja en muista koska olisin ollut hetkeä pidempään tyytyväinen hiuksiini. Uh.

   Toivottavasti sulla oli super kiva vappu!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Ja toivottavasti teilläkin oli muuttohulinoiden keskellä onnistunut vappu!!

   Poista
 3. Kovin lämmin ei todellakaan tänään ollut. Vielä täytyy vähän odotella lämpien kelien saapumista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti