sisustushaaveita- lastenhuone

Moikka,

mikä olisikaan parempaa tekemistä sateisena sunnuntaina kuin sisustusjutuista haaveileminen. Muutama paikka meidän huushollissa vaatisi ihan oikeastikkin sisustustoimenpiteitä (portaikko ja yläkerran aula). Mutta toistaiseksi olo on super saamaton niiden kanssa. Jotain ideoita on jo, mutta energiaa toteutukseen ei. Ja ehkä sitä rahaakaan.

Tälläkertaa haaveilun kohteena on pienen pieni juttu lastenhuoneeseen. Tällä hetkellä molemmat lapset nukkuvat siis samassa huoneessa yläkerran toisessa makkarissa (ja me siis toisessa). Toistaiseksi tämä järjestely toimii tosi hyvin. Sitten pitääkin miettiä, kun herra kuus vee haluaa oman huoneen, että mites sitten nukutaan. Sillä joku joutuu siirtymään nukkumaan alakertaan. No mutta, siihen pienen pieneen juttuun. Eli päiväpeittoon.

Lastenhuoneen värimaailma on tällähetkellä limen vihreä, tehostettuna oranssilla. Kuvassa näkyykin nykyiset verhot, jotka ovat oikein mieluisat. Huonekalut ovat valkoiset, vaatekaappi sininen samoin fatboy.

Itse tykkään (edelleenkin) tähdistä ihan mahdottomasti. Joten tähtipeitot olisi mun toivelistalla ykkösenä. Mutta mites on, sopiiko ne raitojen kanssa yhteen?  Kokosin alle muutaman potentiaalisen vaihtoehdon. Joukossa on myös yksi budjetin ylittävä vaihtoehto... Mutta koska aina saa haaveilla ja se ei maksa mitään niin...
Minkälaiset päiväpeitot sä laittaisit?


Kyllä muuten huomaa, että eilen on tullut juotua vähän viiniä ja valvottua normaalia myöhempään.... Huh vaan. Mutta kivaa oli. Ja se on tärkeintä!

Energistä alkavaa viikkoa!Ps. suositelkaa mulle pliis jotain hyvää kuvankäsittelyohjelmaa (macille), jolla sais tehtyä kollaaseja helposti.
Kommentit

 1. Meillä ei lapsilla ole päiväpeittoja, niin kuin ei muuallakaan. Peitot vain levitetään sängyn päälle ja avot, peti on pedattu.
  Tästä postauksesta tuli taas sellainen olo, että haluaisin niin jo alottaa sitä taloprojektia, mutta tän nykyisen asunnon myynti on toosi takkuista. Nykyisen asunnon sisustus on lähinnä tavaran vähentämistä, en kyllä enää mitään uutta tänne aio hankkia.
  Viininjuonti on aina hyvstä, varsinkin ystävien kanssa (laulamisesta puhumattakaan ;).

  VastaaPoista
 2. Eikös sitten pidä olla nätit lakanat jos ei oo päiväpeittoja? Mä voisin kuvitella jättäväni petaamatta vaan jos ois jotkut harmooniset yks väriset lakanat... Ja meidän valikoimasta löytyy kaikke muumeista kukkiin... Epäilen tosin että lapset ei (ainakaan hetkeen) vielä petaa omaaa sänkyään.. Että teen itselleni tässä karhunpalveluksen jos päiväpeitteet hommaan :)

  Taloprojektissa on kyllä puolensa :D Ainakin saa sisustaa (pintoja ja kiintokalusteita nyt ainakin) ihan luvan kanssa!!! Mun täytyy kanssa karsia tavaraa. Ihan liikaa on kaikke nurkat pullollaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti