laiskimus maximus

Moi!

Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että nyt olis tällä rouvalla taas vähän uusi pää. Tai oikeammin hiukset. Vähän extempore tähän hiustenleikkuuseen lähdettiin. Mutta ainakaan toistaiseksi en ole katunut (itseni tuntien sekin päivä koittanee). Oikeastaan juuri nyt olen sitä mieltä, että hiukset voisivat olla vieläkin lyhyemmät. Mutta jos nyt holdaillaan hetki. "Ennen" kuvan löytät muuten täältä.Tässä on tapahtunut hiusten lisäksi vähän muitakin extempore juttuja. Nimittäin yksi täydellinen trenssi tupsahti eteeni. Ja kauaa en miettinyt kun sen itselleni ostin FB-kirppikseltä. Samanlainen trenssi kävi viime vuonna mulla kotona sovituksessa. Ja sitten pihinä en raaskinut ostaa sitä. No kauan harmittelin, että olisinpa sitten kuitenkin... No hyvä etten ostanut, koska nyt sain takin tosi mukavaan hintaan. Ja tämä on siis uusi yksilö, jota on vain sovitettu. Joskus käy flaksi.


mikähän tämän selässä olevan halkion missio on?
Parantaa istuvuutta vai liikkuvuutta?
takin ollessa kiinni, jää selkään tollainen vako. Outoa.
Mutta onneks en kattele itseäni selkäpuolelta :D

Vielä extempore juttuihin palatakseni. Ihmettelen aina välillä, miten ollaan onnistuttu olemaan miehen kanssa yhdessä jo 14 vuotta, mä kun olen niin nopea liikkeistäni. Mutta ilmeisesti hyvän osuessa kohdalle, en lähde sitä vaihtamaan. Että pus vaan hanipuppeli :D

Jos ihmettelette mistä otsikko juontaa juurensa. No se olen minä itte. Olo on niin laiskan pulskea ever. Neljän päivän treenitauko tuntuu joka paikassa. Ja samaan aikaan olo on niin laiska. Jospa huomenna saisin itseni liikkeelle. Ainakin lupasin vetää jumpan, joten vähän pakko kai olis.


Mukavaa tiistaita!

ps. tuleeko teille joskus sellaisia oloja, että haluaisitte olla muunlainen? Mä oon tänään kovasti toivonut, että osaisin olla hillitty ja rennosti kaikkeen suhtautuva. Mutta ei. Aina niin saamarin kova tunteenpalo ja jos ottaa kupoliin niin sitten kyllä möläytän sen ääneen. Olen salaisesti julkisesti  kade kaikille ihanan hillityille ihmisille. T. yksi luonnolapsi.

ps2: sori, tuli vuodatus postaus jossa on asiaa ihan laidasta laitaan. Pitäis näemmä kirjoittaa useammin.

Kommentit

 1. Trenssi on kiva! Ja punaiset housut kanssa. Melkein harmittaa että myin omani ystävälle. Vaikka siis käyttökertoja oli kahteen vuoteen puhdas nolla.
  Ja hiukset myös. Hiusten suhteen olen parantumaton "haluan aina sitä mitä minulla ei ole"- tapaus.

  Ja mitä möläyttelyyn tulee, ihmisen pitää sanoa mitä ajattelee. Rauhallinen ja hillitty kostautuu usein myöhemmin.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Punaiset housut on kyllä kivat. Ja trenssikin tietty. No, eipä paljoa kannata harmitella housujen myyntiä jos niille ei käyttöä ollut. Jotkut jutut näyttää kivoilta toisen päällä mutta itsellä sitten ei.

   Ja totta puhut! Hiusten kanssa on aina "haluan sitä mitä mulla ei ole". Rasti seinään, mutta vielä ei ole kaduttanut hiustenleikkaus!

   Poista

Lähetä kommentti