mun laukku...

Vieläkö kestätte näitä materialistin höpinöitä?

Myönnettäköön, että postipoika on tälllä viikolla kiikuttanut paketteja tähän talouteen melko paljon. Samalle viikolle kun on sattunut niin omaa vaate + laukkupakettia kuin muksujen kenkähankintoja ja kesävaatteita.

Ensimmäinen tapaaminen kesälaukun kanssa meni tosi pieleen, kuten kerroinkin. Koska olen nopealiikkeinen nainen, klikkailin nettikauppaan ostoksille heti kun olin laittanut edellisen laukun palautukseen. Näin jälkikäteen ajateltuna kannattaisi tietty odotella että palautus on käsitelty ennen ku ryntää ostamaan mitään muuta.. Voi nimittäin luottokorttilasku kasvaa turhan isoksi. Mutta kuitenniin.

Mun uusin laukkuihanuuteni on ostettu zalando loungesta. Laukku on aitoa nahkaa (ainakin tuotekuvauksen ja sen laukun mukana tulevan nahkapalalapun perusteella).  Materiaali on tuollaista jämäkämpää nahkaa. Veska muistuttaa hiukan erästä "parempaa brändiä", mutta on joku saksalainen laukkumerkki josta en oo ikinä kuullutkaan.  Laukku on just passelin kokoinen arkilaukku olematta liian iso. Nyt sormet ja varmpaat ristiin, että tämä veska kestää..


Tämän laukun myötä mulle tuli ihan pieni ongelma. Mulla ei oo laukkuun sopivia kenkiä. Tietysti jos unohdetaan se "tyylisääntö" että laukun ja kenkien pitäis olla match, niin sitten ongelma on hoidettu... Ainakin sinisten tossujen + farkkujen kanssa laukku toimii just hyvin. Tähän "ongelmaan" täytyykin paneutua. Kenkäostoksille en kyllä lähde, inhoan niiden ostamista. Tänään kävin tuhlaamassa erään lahjakortin alusvaateostoksilla. Perseestä sekin. Siis alusvaatteiden sovittelu. Äh ja puh ne pukukopin valot ja lihottavat peilit. Mutta tulipa hoidettua sekin homma.

Mitäs sun viikonloppuun? Ja hei, mitä tykkäätte laukusta?

Kivaa lauantaita!

Kommentit

  1. Oi kun kaunis laukku ja ihan mahtavan värinen! Juuri sopiva kesään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis!!! Laukku on ihanan värinen, mutta aiheuttaa kyllä vähän päänvaivaa jalkineosastolla.

      Poista

Lähetä kommentti