Nyt kävi lolahdus

Käsi ylös, kuka on kuullut house of lola- merkistä?

No en mäkään ennen huhtikuuta. Aloin silloin etsimään ohjelmaa meidän tyttöjen iltaan. Alunperin yritin saada paikalle me&i esittelijää. Mutta netissä surffailun tuloksena löysin house of lola:n sivuille.

Maanantaina oli sitten "the" kutsut. Ja olin tosi tosi positiivisesti yllättynyt. Esittelijä oli aivan mahtava! Ja mitä tulee vaatteisiin. No, oisin voinut kotiuttaa 90% mallistosta. Siis, jos rahaa ei tarvitsisi miettiä. Ja tässä tuleekin se mutta. Vähän tyyriitähän noi oli. Jos nimittäin trikoomekolla on hintaa se 81 euroa, ei voida puhua kovin halvasta merkistä.

Haluatteko tietää, mitä mä ostin?

Tämä neuletakki oli rakkautta ensihipaisulla. Ennen kutsuja olin katsellut tätä tummansinisenä, mutta se oli myyty aikapäivää sitten loppuun. No, roosa väri oli kyllä niin mua. Tässä on muuten mun mielestä aavistus odd molly:n vaatteiden henkeä (ehkä toi rusetti?).


molemmat tuotekuvat: house of lola

Ja koska roosalla aloitettiin, ostin myös kaveriksi pipon. Nyt on sitten mamma tyyliikkäänä hiekkiksellä. Eikö?

molemmat tuotekuvat: house of lola


Ihania ihania vaatteita. Itse ainakin aion metsästää näitä jatkossa netin fb-kirpparilta. Aion taatusti tarkkaila myös firman nettikauppaa alennusmyyntien toivossa. Mieleen jäivät pyörimään eräs trikoomekko, myyjän päällä ollu takki (ei en tarvitse yhtään uutta takki), ja yksi paita. No, siinähän haaveilen.

Kirjoittelen myöhemmin vielä omia käyttökokemuksia tästä merkistä, kunhan vaatteet mulle kotiin tulevat. Todellakin toivon, että nyt saan rahoille vastinetta (muistan vieläkin liian hyvin, mitä unelmalaukun kanssa kävi..).

Onko tää merkki sulle tuttu? Jos on niin millaisia kokemuksia sulla on tästä?

Kommentit

 1. Ei ole tuttu, ja syy on selvä. Hinta.
  Niin kauan kun kituuttelen olemattomilla tuilla, voin sanoa heipat kotimyyntijutuille.
  Ja mitä kauempana pysyn sivuilta ja kutsuilta, sitä todennäköisemmin ei tule mitään pakkosaada himotuksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten niin totta! Mitä enemmän lukee naistenlehtiä ja blogeja sekä surffailee eri nettifirmojen sivuilla niin sitä enemmän tulee kaikkia himotuksia :D Mikähän siinä muuten on, että kotimyyntijutut on AINA niin suolaisen hintaisia. Ei pelkästään tämä lola, vaan kaikki friendtexistä miikkariin. Tylsää.

   Poista

Lähetä kommentti