Viikon varrelta...Tällä viikolla arki on vienyt totaalisesti mennessään. Olen saanut itseni treenaamaan jopa neljä kertaa (hyvä minä!!). Siihen päälle arjen normikuviot, kouluun tutustuminen (apua, nyt jo!!) äitienpäiväjutut eskarissa ja tarhassa. Ja tietty päivätyöt. Ei paljoa ole blogiin kerennyt!

kuvassa eilisen keikka-asu..
Käytiin nimittäin koko perheen voimin (perheystävällisellä) Arttu Wiskarin keikalla.


Rivien välistä varmasti jo luittekin (aiemmasta postauksesta siis), että unelmalaukun kanssa kävi köpelösti. Se alkoi hajoilemaan alle parin viikon käytön jälkeen. Homma on hoidossa ja laukku meni palautukseen. Harmittaa kuitenkin hitokseen paljon. Olisin odottanut aika paljon enemmän laatua tuohon hintaan. Jos jotain täytyy oppia tästä, niin ehkä ostan jatkossakin niitä edullisempia juttuja. Korkea hinta kun ei takaa laatua näemmä.

Operaatio unelmalaukun tai siis kesäkassin metsästys jatkukoon. Jotain on jo viritteillä, mutta kunhan kusti taas polkee kerron enemmän :D

Me ollaan pikkuhiljaa virittäydytty tässä viikonloppufiiliksiin. Koti on putsplank, maljakossa kukkia (wuhuu) ja lasissa vähän valkkaria. Vielä kun malttais mennä ajoissa nukkumaan niin super hyvä!

mitäs sun viikoon kuuluu?

Nyt toivottelen mukavaa viikonloppua!

Kommentit