virtapiikki

heissulivei!

Mikähän virtapiikki muhun on oikein pistänyt tossa yön aikana? Oikein itsekkin ihmettelin miten aikaansaapa olen ollut tänään. Juu, mööpelit on saaneet kyytiä (taas), talvitakit on pesty ja pyykkikone pyörinyt monta kertaa.. Kevätkamat on kaivettu esille ja kassillinen tavaraa laitettu uffipinoon. Myös vierashuone on nyt taas järjestyksessä. Huoh! Vielä pitäis yks koneellinen käydä ripustelemassa kuivumaan ja sitten pitääkin mennä nukkumaan.

pullakahvista saa kummasti energiaa järkkäilyyn!!


Tänään tunnelmia lannisti hiukan tuo meidän piha. Siitä puuttuu selkeästi jotain (autokatos?), mutta en ole oikein keksinyt mikä. Onneksi anoppi tulee kylään muutaman viikon päästä. Voidaan sitten yhdessä ideoida meidän pihaa. Hänellä kun on silmää pihajutuille! Ainakin jotain orvokkeja (tai vastaavia) voisi pihalle ostaa. Ja olen vakaasti sitä mieltä että takapatiolta puuttuu joku löhöilymesta. Raahasin ne lavat sinne, mutta en kokeillut miten pehmusteet sopii siihen. Jotenkin musta tuntuu että siitä nyt ei kuitenkaan tuu ihan sellainen josta haaveilen. Jos sulla olis jotain helppoja pihavinkkejä niin saa vinkkailla!!

Nyt sinne pyykkisulkeisten pariin. Ensi viikoksi onkin taas kaikenlaista ohjelmaa.. Pääpainona äitienpäiväjutut ja tulevan koululaisen koulunaloitukseen liittyvät jutut!

Mukavaa uuta viikkoa!


Ps. yritän vastailla kommentteihin heti huomenissa!

Kommentit