asupulma; mitä päälle kesäjuhliin

Mua on lykästänyt juhlien osalta tänä kesänä. Tulossa on parit häät ja yhdet ristiäiset. Paljon kivoja juhlia siis... Saa pukeutua nätisti! Jes. Ja tiedättekös mitä. Tämä aiheuttaa pienen ongelman. Ei sitä perinteistä "mulla ei oo mitään päällepantavaa"-ongelmaa. Vaan ennemminkin sen, että vaihtoehtoja on liikaa. Jemmassa on parit mekot, joista toisen ajattelin laittaa häihin ja toisen ristiäisiin... Tämä asupulman kohde olisi niinikään menossa häihin.

Pitsihame on kiva, ja sen haluan laittaa. Samoin asusteet (mustat korkkarit ja clutch) on olemassa. Yläosa vaan on mysteeri. Sopisiko jompikumpi näistä?Itse tykkään ennemmin kakkosesta. Mutta onko se liian arkinen (yläosa siis?). Mites tätä saisi viriteltyä juhlavammaksi? Ideoita? Omasta mielestäni ykkösvaihtoehdosta tulee liikaa mieleen toimistoasu. Mitäs jos siihen laittaisi jonkun rusetin vyötärölle?


Antakaahan vinkkejä miten tuon mustan hameen saisi yhdistettyä kivasti. Koko musta on tietty nou nou. Ja mitään älyttömän kallista en haluaisi ostaa.. joku pitsipaita voisi olla kiva, mutta markkinoilla on vaan napamalleja (ei kiitos). Ja oikeastaan ihan parasta olisi jos voisi mennä jo olemassa olevilla vaatteilla.

Äh ja puh. on tää vaikeeta! Ja muuten. Samalla kun kirjoittelin tätä, kekkasin että toisiin häihin voisi käyttää sitä samaa hametta, joka oli yksissä juhlissa tammikuussa.. Jos yhdistäisi siihen jonkun värikkään yläosan.

Mites muuten, onko pellava liian arkinen valinta juhliin? Kaapissa olis myös yksi pellavamekko...

Mites tässä nyt näin pääsi käymään, että vaihtoehtoja on liikaa?

Oikein kivaa kesäistä viikkoa!


Kommentit

 1. Minusta alempi on parempi. Juhlistaisin sitä varmasti, itse kun pidän yksinkertaisesta tyylistä niin suurehkoilla korviksilla, jotta se saisi juhlavuutta.

  VastaaPoista
 2. Alempi parempi, jos itestäs ei tunnu liian arkilookilta 😊 Vähän bligblingiä ranteeseen, kaulaan ja korviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kallistumassa samoille linjoille!Mutta joo, bling blingiä vaan kehiin.

   Poista
 3. Musta ylempi on juhlavampi, mutta ennenkaikkea pitää itsellä olla mukava asussa!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti