designer inspired

Heippa hei,

nyt vähän kuvia mun uudesta kesälaukusta. Niinhän siinä nimittäin kävi, että mun "logolaukku" tai vaalean laukun himo ei siitä nahkalaukusta laantunut. Kova haikailu oli sen By Malene Birgerin laukun perään. Tosin ei enää, kun luin muutan muun henkilön kokemukset ko laukusta (ei kovin positiivisia). Jotain piti siis keksiä. Rahat ei edelleenkään riittäneet siihen Vuittoniin (lottovoittoa odotellessa). Päätin sitten kääntyä luottokauppani ebayn puoleen. Ja kas vaan mitä löytyi.


Tarkat muodinseuraajat huomaavat laukussa tiettyjä yhtäläisyyksiä eräseen tunnettuun laukkumerkkiin. Mutta, ei kuitenkaan niin paljon (kuosi, vetoketjut jne) että kyse olisi piraatista. Eli juurikin nappivalinta mulle. Sopivasti "alkuperäistä" henkeä, mutta toisella tvistillä. Tämä veska on oikea allaround laukku. Sinne mahtuu vaikka ja mitä. Testattu on, kun oltiin reissussa. Ja se hinta. Toosi paljon halvempi kuin edeltävässä muovilaukussa. Ei ihan halpa kuitenkaan.

toivon meille pitkää ikää. Mitä te sanotte mun uudesta laukusta?


ps. olenko muuten ainoa, jolla on ihan sairaan kova matkakuume. Olen tässä aleostosten (lasten ulkovaatteita taas...) lomassa bongaillut lentoja. Alicante kuulostaisi aika hyvälle. Onko kokemuksia?

ps2: ja nyt mun laukkukiintiö on tälle vuodelle täynnä. Aamen.

Kommentit

  1. Hyvännäköinen laukku, niin sopiva kesälaukuksi ja tottakait muutenkin. Tuon kokoinen laukku olisi minullekin tarpeen, louis vuittonista myös haaveilen, mutta enpä taida raskia laittaa sellaisia rahasummia pelkästään laukkuun. Polkkamittaiset hiukset sopii sinulle niin hyvin. .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!!! Laukku on kyllä tosi passelin kokoinen ja sopii hyvin vähän niukemman budjetin omaavalle. Sama juttu mulla, tuskin taidan koskaan raaskia laittaa ihan niin paljoa rahaa kiinni yhteen laukkuun kuin mitä vuittoniin pitäisi laittaa kiinni! Tykkään itsekkin hurjasti tästä uudesta mitasta!

      Poista

Lähetä kommentti