kun mopo meinasi lähteä keulimaan...

Heissan vaan!!

Kuinkas on juhannus sujunut?

Meidän juhannus on mennyt (kuten aavistelinkin) super rauhallisesti. Hyvää ruokaa, kotona hengailua ja pihatöitä. Just tultiin juhannussaunasta, oli vihdat ja kaikki. Ihan vähän haaveilin (taas) siitä pihasaunasta. Mutta rehellisyyden nimissä, se saunajuttu pysyy kyllä haaveena varmaan sinne eläkeikään saakka. Mietitään niitä ulkosauna sydeemejä kun olaan muutettu johonkin kerrostaloon ja lapset on muuttaneet pois kotoa. Sitten voi miettiä ulkosaunoja ja mökkejä..

Mulla meinas lähteä matkakuumeilut kuulkaa ihan lapasesta. Olin jo tosi tosi hilkulla, etten ois ruvennut varailemaan matkoja Italiaan. Lennot olis saanut ryanairilta tosi edukkaasti. Onneksi mulla on tossa tuo järjen ääni... Ehkäpä reissu Gotlantiin muutamalla hotelliyöllä höystettynä riittää tän kesän reissuksi. Kun kuitenkin mennään sinne Barcelonaankin. Ei mahda mitään tälle matkakuumeelle. Se on ihan mahdoton. Mutta näillä mennään. Jos nimittäin oltais lähdetty jonnekkin etelään, olis matkakassa taas aika paljon laihempi. Ja sitten saatais heittää hyvästit "the matkalle" eli sille haavereissulle Amerikkaan. Pakko vaan hyväksyä faktat (=budjetti) ja mennä niiden mukaan.
Matkakuumeilun lisäksi olen harrastanut myös pihahaaveilua (mulla on selkeästi todella paljon liikaa aikaa). Muutama rantatuoli olisi haaveissa... ikeasta ainakin saa edullisesti niitä. Tässäkin asiassa täytynee tehdä pieniä hallitusneuvotteluita :d Mutta hei, tuijat on onnellisesti paikoillaan ja piha sitä myöten vähän valmiimpi! Jos huomenna on puutarhakaupat auki (täytyy tarkistaa), haetaan varmaan vielä vähän rehuja tai ainakin multaa pihalle. Matkakuumeen lisäksi mua vaivaa näköjään myös jonkin sortin pihakuume!!!

Nyt kuuntelemaan sateen ropinaa ja tsekkaamaan mitä telkusta tulee!!

Hauskaa lauantaita!!


ps. postauksen kuvat ovat marraskuiselta Kanarian reissulta... pahimpaan matkakuumeeseen auttaa vähän vanhojen  valokuvien selailu :D

Kommentit

  1. Mä niin komppaan tuota sun matkakuumetta!! Syksyllä yks reissu ja talveksi olis haaveissa vähän pidempikin!! "the matka" kuulostaa mielenkiintoiselta. Mä tein omani viime kesänä, kun ajettiin Chicagosta Los Angelesiin kavereiden kanssa. Tai se oli "the matka" tähän mennessä.. mielessä muhii jo uusia juttuja =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sykysyllä nyt ainakin täytyy päästä reissuub ;D eihän tota pimeyttä muuten kestä! Chicago-LA reissu kuulostaa hienolle! Mulla on haaveissa päästä ainakin nykiin. Ja lapset haluaisin viedä johonkin Disney-paikkaan!

      Poista

Lähetä kommentti