suku on paras

Moi!

Täällä ollaan taas, reissusta kotiutuneena. Mennyt viikko on taas ollut "eräänlainen"... Kiirettä ainakin on piisannut ja ne omat hetket, jotka olisi voinut käyttää tähän bloggailuun, on kyllä olleet vähissä. Eipä ole iltaisin tarvinnut unta kauaa odotella :D

Tultiin tänään mun miehen suvun serkkutapaamisesta. Jos ihmettelette, mitä mä siellä tein, niin sinne oli myös puolisot ja perheet tervetulleita. Kieltämättä jännitti hiukan koko tapaaminen, koska tiesin entuudestaan vain pari henkilöä. Turhaanpa kuitenkin jännitin. Miehen serkut oli huipputyyppejä ja meillä oli kaikin puolin oikein hauska viikonloppu! Lauantaina saatiin nauttia oikein lämpimästä kelistä (Suomen mittapuulla). Ja talviturkin heitin monta monta kertaa.  Sanoinko jo, että olipa kiva viikonloppua vaikka juuri nyt väsyttääkin ihan vietävästi.

Kesän reissut on nyt sitten korkattu :D Lisää on tulossa. Luvassa kun on kaveritapaamista, ristiäisiä, lomareissua, kesähäitä jne. Melkeen loppuu viikonloput ja päivät kesken.

Miten sun viikko on mennyt?


ps. instagramin seuraajat tietävätkin jo mun uudesta laukkutulokkaasta. Siitä postailen toivottavasti jo ensi viikolla. Todellakin toivon että tuleva viikko ei olisi ihan niin hektinen kuin mennyt.

Kommentit