tapahtui tällä viikolla...

Kulunut viikko on ollut kiva. Siitäkin huolimatta että saatiin Mr George pikavisiitille. Syitä hauskaan viikkoon on pari.

Se retki on yksi niistä. Päästiin kuin päästiinkin lähtemään sinne. Käytiin torstaina koko perheen voimin PoweParkissa. Meillä oli tosi kiva päivä. Lapset nautti ihan hurjasti. Ja meillä aikuisillakin oli kivaa. Uusi vuoristorata (junker) oli muuten tosi hurja. Ylimääräinen vapaa keskellä viikkoa oli just hyvä. Lisää tällaisia. Tosin taitaa meidän huvipuistojutut olla tältä kesältä paketissa. Ehkä kaksi huvittelujuttua riittää kesälle. Ja vähempikin. On nimittäin kohtalaisen kallista touhua toi huvipuistoilu.
Se toinen juttu. Instagramin seuraajat varmaan arvaattekin. Jep. Hiustenleikkuu. Eikä mikä tahansa hiustenleikkuu. Vaan tosi lyhyt look. Tää oli kyllä niin hyvä veto. Tukka tuuheutui samalla hetkellä kun se lyheni. Ja onhan tää helppo laittaa (no okei, vähän tarvii treenata että päästään yhtä mageeseen lopputulemaan kuin kampaajan ovesta ulos tullessa). Opin muuten tänään tekemään kiharoita suoristusraudalla. Kiva juttu sekin! Nyt vielä mietin, pitäiskö vähän raitoja lisäillä tähän lookkiin. Ollaan menossa muutaman viikon päästä anoppilaan. Siellä varmaan sais apuja tähän hommaan. Laitetaan mietintämyssyyn!!!

Miten sun viikko on mennyt?Kommentit