What´s in your bag???

Mun laukku on ainakin normaalisti, sellainen aarrearkku. Varsinkin, jos ollaan tienpäällä. Sitten vasta löytyykin mun tavaroiden lisäksi koko perheen juttuja laukusta.

Olen uuden laukun myötä siirtynyt "yhden laukun naiseksi". Uskoisitteko? Mun ei juurikaan tule vaihdeltua laukkua näin arjessa. Iltamenoihin kyllä ja tietty kauppareissuille. Mutta työpäivinä laukku on sama. Että pitäisköhän niitä laukkuja laittaa myyntiin?

No, siihen laukun sisältöön kuitenkin.


Tältä siellä laukun sisällä näyttää...

Olen ehdottomasti "pussi ihminen". Tykkään, että tavarat on omilla paikoillaan. Tuo käsilaukun organisoija on ollut ihan loistava ostos. Käytän sitä kokoajan. Paitsi pikkulaukuissa.
Mitäs laukusta paljastuu:
- kalenteri (olen vanhan ajan naisia, paperinen sen olla pitää)
- työsukat (näin keväisin kesäisin kuljen avojaloin, mutta töissä on sukkapakko)
- pari hintalappua
- käsilaukun orgnisoija

Aika paljon mahtuu organisoijaan tavaraa...
- näemmä tarvitsen ainakin viisi kynää
- yksi huulikiilto (jota en koskaan muista laittaa)
- huulirasva
-kertakäyttölusikka
- kuitti
- tyhjä minigrip pussi (miksi ihmeessä???)
- lompakko
-piilolinssikotelo
- pussukka (ylläri ylläri)

pussukassa on kaikkea naiselle tarpeellista juttua aina särkylääkkeistä silmätippohin. Kunnon selviytymispakkaus... Tuo rypistynyt paperi on jumppaohjelma :D

Kuvasta puuttuu mun työpaikan henkilökortti. Kortista paljastuu liian helposti mun duunipaikka, joten jätin sen nyt kuvasta pois. Myös kännykkä on aina mukana, mutta jäi kuvista pois.

Kesällä kassin varustukseen lisätään vielä aurinkolasit ja juomapullo.


Näitä kuvia katsellessani yllätyin, miten vähän mulla on ns ylimääräsitä tilpehööriä. Ehkäpä osasyynä on laukun "uutuus".. Sinne ei siis ole kasaantunut vielä sälää...

Mä niin haluan tietää mitä sun laukusta löytyy!!!! Joskus Anna-lehdessä oli "käsilaukkuni sisältö" juttusarja. Ja musta oli tosi hauskaa (tirkistelijä kun olen) lukea niitä juttuja..

Kommentit

 1. Mä olen myös ehdottomasti ihminen, jonka käsilaukku(kin) pitää olla järjestyksessä! Tota organisointipussukkaa mulla ei ole, mutta laukusta paljastuu.. Puhelin, avaimet (koti, auto ja työ), kaksi huulirasvaa (sitä vaan ei voi olla liikaa =D ), hiuslenkkejä.. kolme. Purkkapussi, kalenteri, lompakko, kolikkokukkaro, kolme kynää, nipsukukkaro kaikenmaailman binuskorteille ja pussukka. Pussukassa on mm. lääkkeitä, laastareita - ensiapupakkaus hätään kuin hätään!

  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se helpottaa elämää kun laukku on järjestyksessä :d Sultakin löytt aikamoinen selvitymispakkaus laukusta! Hyvä me!

   Poista

Lähetä kommentti