lemppareita < 3

Toukokuussa hullaannuin house of lola merkistä. Tuolloin totesin vaatteiden olevan kuitenkin hiukan tyyriitä mun budjetille. No, näppäränä tyttönä liityin merkin fb-kirppikselle ja nyt kun mallikappaleita myytiin huokeasti pois olin kärppänä paikalla. Olen käyttänyt muuten samaa kikkaa myös me&i:n vaatteiden kanssa.

Tilasin pari paitaa, yhden mekon ja huivin. Kaikki tosi tuntuvalla alennuksella (-50%). Money well spent. Nyt toivon, että vaatteet ovat yhtä laadukkaita kuin mitä näppituntuma antaa olettaa.

Yksi ehdoton suosikki on lolan peruspaita (nice top). Vitsit miten kiva (ja armollinen) leikkaus. Ja miten täydellinen pari mun vaaleanpunaisten chinojen kanssa. Tykkään! Oikeasti asu ei vielä ole ollut päällä, mutta oli pakko mallailla sitä. Myös toinen paita (kuvaushetkellä pesussa) on super kiva. Näette varmasti sen blogissa. Mekon laitan päälle viikonlopun reissulle. Se sopii kivasti niin leggareiden kuin ruskettuneiden säärienkin pariksi. Ja tämä neuletakki. Silkkaa rakkautta. Se pääsee päälle viikonlopun ristiäisissä.





Huomenna on tiedossa super kiva ilta. Saan nimittäin olla kotona ihan yksin (en muista koska olisin ollut kotona yksin)!! Kaapissa odottaa iso pussi karkkia ja ruuaksi ajattelin sushia. Huomisesta illasta tulee kiva.

Mitä sun viikkoon kuuluu?

ps. olen edelleen ihan in lööv kuvissa näkyvään laukkuun. Se on ollut mulla melkein joka päivä käytössä!

Kommentit

  1. Minulle ihan uusi merkki ´house of lola´, täytyypä tutustua siihen. Kaunis paita, just hyvän mallinen. Laukku myös ihana, en yhtään ihmettele, että on mieluinen.
    Kuulosta kivalta, kun saat vapaa-illan, nauti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vapaa ilta oli kyllä ihana!!
      Kannattaa tutustua ko. merkkiin. Vaatteet on kyllä aika tyyriitä (mun makuun), mutta niin kauniita!

      Poista

Lähetä kommentti