materialistisia haaveita...

Tässäpä onkin hyvä postausaihe, varsinkin kun olen luvannut itselleni (taas) olla ostelematta mitään vaatteita tai laukkuja ennen Barcelonan reissua. Mutta, muutama materialistinen haave ja päiväunien kohde. Siltikin. Ja muistiin itselle.

Laukkurintamalla keikkuu pari haavetta. Toinen niistä on todella todella kaukainen haave, joka ei varmaan toteudu ikinä. Ja toinen, no sen saatan ostaa itselleni joululahjaksi. Tai sitten ihan muuten vaan jos taalan kurssi romahtaa ja laukusta tulee super halpa. Mitään laukkujahan en edelleenkään tarvitse.. Että sillä en ainkaan perustele hankitojani.

Mutta ne laukkusuosikit:

Tämä laukku on ebaysta, sieltä samasta kaupasta josta ostin sen vaaleankin laukun. Olen ollut hurjan tyytyväinen siihen veskaan, joten uskallan ostaa toisenkin samasta paikasta. Just tällaista mulla ei vielä olekkaan (just joo). Laukun kuosi miellyttää kovasti. Plussaa yliolan hihnasta. 


No, roikkuuhan tämä louis vuitton munkin haavelistalla. Olishan se ihana. Mutta ihan liian kallis. Olen myös miettinyt, haluanko laukun just sen takia kun kaikilla muillakin on. Vai, onko laukku se "dream bag" jonka ihan oikeasti haluan. Oli miten oli, mun luonteenlaadulla en taida koskaan raaskia ostaa tätä. En edes käytettynä. Mutta ainahan saa haaveilla.


Listan viimeisenä, mutta ehkä kaikista todennäköisimpänä hankintana ihan oikeasti on yksi takki/jakku. En ole tätä sovittanut, mutta kuvassa ja rekissä oli kyllä niin nätti. Tää olis kyllä just mun tyyliä. Mutta se hinta, o-ou. Siis 60€ jostain neulebleiskasta. Huh.  Tietenkin, jos tää on syksyn ainut vaatehankinta niin sitten asiaa voi miettiä. Tai jos osuu kunnon alekoodit kohdalle. Tätä samaa oli myös oranssin värisenä. Ja se vasta herkku olikin!!!Kuva: Lindex online shopSellaisia haaveita. Mistä sä haaveilet?

Mun seuraavat ostokset on tosi elämässä ihan kemikaalipuolen juttuja. Ajattelin ostaa laivalta dödöä (luottomerkkiä), puuterin, hyvän ripsarin ja ehkä VS:n bodysprayn. Muuta en just nyt tarvii. 

Kommentit

 1. Molemmat laukut on ihanat! Ja jakku kans.

  Itse oon ihan rappiolla noitten ostosten suhteen. On tulossa taas pakettia vaikka kuinka monesta paikasta..

  Minäkin olen analysoinyt tuota pakkosaada juttua, onko saatava muiden takia vai itseni. LV olisi tosi kiva, mutta en näe kyllä mitään järkeä tuolle liki tonnin hinnalle.Olin järkyttynyt, että siskoni mukaan (en ole asiaa tarkistanut) nuo LV laukut on muovia. Siis oikeesti?? Luulin että tuolla rahalla saa edes nahkaa.
  Ja jotenkin se liikekin on sellainen ahdistava, menen sinne sitten kun mun ei tarvitse hintoja kysellä. Ja siihen saattaa vierähtää tovi jos toinenkin.

  Ja varmasti Lindexiin tulee joku alekampanja tai koodi, millä saat tuon takin alella. Odottelu yleensä palkitsee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alekoodia odotellessa 😉
   Siis oikeestikko ne lv:N veskat on muovia? Mä luulin että ne on nahka+canvas yhdistelmää tai vastaavaa. Melko kallista sanoisinko...

   Poista
 2. Hei! Eksyin blogiisi sattumalta ja ihastuin samantien tuohon ensimmäiseen laukkuun. Se täyttää juuri ne kriteerit, jotka olen seuraavalle laukulleni laittanut :) Pystytkö vinkkaamaan mistä kaupasta eBayssa sitä myydään?

  VastaaPoista
 3. Moikka,
  Tässä linkki ko myyjän sivuille!
  http://www.ebay.com/sch/violett-fashion/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

  VastaaPoista

Lähetä kommentti