hair update

Ja viikon naamakiintiö lienee nyt täysi (+luokattoman huonojen ipad-kuvien)? Olipa kiva taas käydä kampaajalla. Näin lyhythiuksisena tuntuu, että siellä saa käydä alvariinsa. Nyt edellisestä käynnistä oli vierähtänyt pari kk:ta. Kuis usein te käytte kampaajalla?  Mies kommentoi että mun hiukset ne vaan lyhenee. Pian on kuulemma siili rouvalla... Ehkei nyt sentään. Tosin sellainenkin "hiustyyli" mulla joskus oli :D  Luulen, että nää lyhyet hiukset ei oo ihan hitti mun miehen mielestä.

Huomenna tai perjantaina pitää ottaa projektiksi "juhlakampauksen teko". Eli täytyy harjoitella kiharrusraudan kanssa, jotta lauantaina saa väkerrettyä astetta siistimmän pehkon. Myös juhlavaatteet täytyy tsekata. Mulla onkin vahva visio häiden asusta. Varmaan jotain sneak peakia on luvassa tännekkin. Jos ennätän. Tänään ollaan oltu koko päivä pihalla nauttimassa auringosta..

aurinkoista loppuviikkoa!


ps. mun täytyy varmaan lopettaa blogien lukeminen, kun aina herää kaikkia ostohimoja. Saatoinpa nimittäin tilata ne pellava (seassa myös puuvillaa) lakanat... Ja tomsit. o-ou.

ps2: olis taas tuhat ja yksi ideaa tota meidän pihaa ja terassia varten. Ei ehkä kauheen ajankohtaista näin loppukesästä :D

Kommentit

 1. Tosi kivat hiukset!

  Pitkissä hiuksissa on se hyvä puoli, että pystyy pitkittämään kampaajakäynnit noin kertaan vuodessa :D Aina leikataan joku kiva lyhyempi malli ja sitten sitä kasvatellaan vuosi. Tämä sykli on ollut jo monta monta vuotta. Nyt on taas pitkät hiukset, kohta alkaa taas olemaan aika leikellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Pitkien hiusten etu on kyllä tuo pitkä huoltoväli. Muistaakseni tasoittelin aina puolen vuoden välein.. Pitkät oli kyllä kivat nekin, mutta sääli vaan kun ovat aina ponnarilla...

   Poista

Lähetä kommentti