Vinkkejä, anyone??

Moikka!

Mites viikonloppu on sujunut? Mun viikonloppuni on ollut kokolailla melko täydellinen. Yksi pikku äksidentti kyllä kävi, ja rillit meni rikki. Mutta noin muuten. Hyvää ruokaa, kivaa seuraa, vähän liikuntaa, elokuun yö, laatuaikaa ukon kanssa, perheaikaa.. Tossahan noita hyvän viikonlopun eväitä! Meillä oli eilen puutarhapartyt naapureille. Toivon, että tästä muodostuu meidän kujan perinne. Oli kyllä tosi kiva tutustua paremmin naapureihin ja istua siinä terassilla auringonpaisteessa. Sitkeimpien kanssa jatkettiin iltaa pidemmälle. Ja voin kertoa että kovin lämmin ei elokuun yö enää ole :D Pääsimpä kuitenkin  fiilistelemään tummuvaa yötä tuikun valossa. Jep.

Sitten vähän muuhun aiheeseen. Olen tehnyt nyt vähän ajatustyötä mun laukkujen suhteen. Ja vihdoinkin ajattelin laittaa pari vähälle käytölle jäänyttä laukkua myyntiin. Ajattelin, että jos molemmat laukut löytävät uuden kodin, voin ostaa se MK:n laukun  (se malli, joka on ilman vetskaria) jota olen jo kolmen vuoden ajan himoinnut. Ja ylläri, haluan sen mustana. Koska, no musta on klassinen väri.


Uutta kotia etsii siis Sara Bermanin laukku. Sen hinta uutena on ollut jotain 500 euron luokkaa (voitin laukun eräästä kilpailusta). Joten. Ongelmana on, missä laukun saisi oikein myytyä (kun ei kuitenkaan ole ihan ilmainen)? Ja mitä siitä voi pyytää? Onko -50% alkuperäisestä hinnasta ok?

Toinen laukku, joka lähtee uuteen kotiin on tämä:Eiköhän yksi konjakin ruskea, tilavampi, laukku riitä...


Nyt siis vinkkejä kehiin, jos tiedätte vaikka jonkun fb-kirpparin jossa kauppa käy hyvin!

Iloa uuteen viikkoon!!!


Kommentit

 1. Ihana tuo konjakin värinen! Onko se nahkaa? Ja onkohan se minkä hintainen...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, laukku on oikeaa nahkaa. Hinnaksi olin ajatellut 40€ + pk ( maksoi uutena noin 90 €). Jos haluat lisäkuviia + mittoja niin laita sähköpostia mulle. Pistän haluamasi tiedot paluuviestinä!

   Poista
  2. Niin ja tarjouksia hinnasta otetaan myös vastaan!

   Poista
 2. Laitoinkin facen kautta viestin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti