aulassa

taulukollaasi on jäänyt vähän kesken...
Jatketaan vielä tovi sisustusjutuilla. Lupasin vilautella vähän kuvia meidän aulasta. Se on rakennettu talon II vaiheessa. Meillä on yläkerrassa lasten makkari ja meidän makkari. Siihen väliin jää läpikulkutila eli aula, joka toimittaa olkkarin ja työpisteen virkaa.

Aulan sisustus on vielä vaiheessa. Mun mielestä seinät kaipaisivat ehdottomasti jotain. Mutta mitä? Joku tapetti olisi kiva (tästä teen oman postauksen). Tai sitten julisteita? En vaan ole vielä löytänyt mieleistä. Ehkäpä joku meriaiheinen tai sitten juliste Barcelonasta (jos paikka siis osoittautuu wau paikaksi)? Myös työpisteen tuoli on hankintalistalla. Siitä kirjoittelinkin aiemmin. Miehellä on tosin meneillään huuto yhdestä tuolista. Voi siis olla, että aulassa nähdään ihan toisenlainen työtuoli kuin olin ajatellut (onkohan tämä kosto siitä mun ektorp tuolin ostamisesta....).  Myös joku sivutaso/sohvapöytä olisi kiva. Miehellä on tähänkin liittyvä idea, nimittäin rahi. Yks pikkujuttu vaan. Se rahi mistä hän haaveilee maksaa ihan liikaa meidän budjetille.

Haaveissa olisi kuitenkin tunnelmallinen ja viihtyisä aulatila. Kunhan minityyppi tuosta vähän kasvaa voi taas laittaa kynttilöitä jne esille. Ensihätäään sisustellaan kuitenkin julisteiden tai tapetin (tai molempien) avulla. Myös tunnelmavalot voisivat tehdä kivan tunnelman. Itseasiassa näinkin yhdessä sisustusliikkeessä turkoosit pallovalot. Nehän sopis johonkin roikkumaan?

Olisko sulla jotain ideoita aulan sisustuksen suhteen?

Kommentit

 1. Minä ehkä voisin ajatella seinille jotain vähän pehmentävää maalia noiden beigen sohvan ja tummien tasojen kanssa? Sisustaminen on niiin vaikeaa ja varsinkin, kun meillä on miehen kanssa ihan erilaiset maut kaikesta. Siitä on sitten hyvä lähteä rakentamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kompromisseja kompromisseja.. Niin teillä kuin meilläkin :D JA onneksi tuo isäntä on 10 aviovuoden aikana jo hioutunut, mitä tulee sisustusjuttuihin..

   Mietin, että joku beige maali voisi olla kiva? Ehkä sellainen blogeista tuttu kalkkimaali (joo, oon niin helppo kaikille höpsötyksille).

   Poista
 2. Kesken jäänyt taulukollaasi toi hymyn huulille :D
  Tehostemaalia tai tapettia jollekin seinälle, niin sillä saa nopeasti uudistettua ilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Samanlaisia mietteitä mullakin. joku tehostemaali tai tapetti.

   Poista

Lähetä kommentti