budjettiratkaisu...


montakohan kertaa olen täällä postaillut uuden mustan laukun hankinnasta? Haaveilun kohteena on ollut niin MK:n laukku kuin Marimekonkin. Vaan, kuinkas sitten kävikään? Ostinkin ihan jotain muuta.

Kävi nimittäin niin, että olin perjantaina hengailemassa kaupungilla itsekseni. Kävin vähän hiplailemassa sitä Marimekon laukkua. Ja ei, ei ollut kuitenkaan mun juttu. Sitten eksyin Kekäleeseen (en muuten jostain syystä käy koskaan siellä, en tajua miksi). Ja siellä se oli "mun laukku". Paitsi etten ostanut sitä. Ja sitten se jäi kaihertamaan mieltä. Tällä viikolla soitin liikkeeseen vain kuullakseni että laukku on löytänyt uuden kodin. Onneksi sain laukun mallin + koodit selville. Ja tadaa. Löysin sen laukun nettikaupasta, ja vielä 30 € edullisemmin.

kuva Tommy Hilfiger

Tommy Hilfigerin , yönsininen (liikkeessä näytti kyllä ihan mustalta mun ja myyjän silmään), nahkainen laukku on nyt tulossa uuteen kotiin. Säästyneellä 130 €:lla (jos siis vertaa siihen MK:n laukkun hintaan) voin ostaa Barcelonasta vaikka parin uusia kenkiä (oi kyllä!)!!! Tyylillisesti laukku on tosi samanlainen kuin Korsin vastaava. Tässä laukussa on sisälokero. Siitä en ole ihan varma onko se hyvä vai huono juttu. Mutta kunhan testaan laukkua kotosalla niin muodostan tästäkin asiasta mielipiteen. Ja hei, enpä tarvitse sitten enää käsilaukun organisoijaa. Täytyy myös toivoa, että väri todellakin on kotivalaistuksessakin mustaan taittava. Muuten laukku lähtee takaisin. Katsotaan miten likan käy :D

Esittelen laukun tietenkin täällä kun se aikanaan kotiin saapuu. Onko jollain kokemusta Tommy Hilfigeristä merkkinä? Onko laatu kohdillaan?

Kommentit

 1. No minullahan ei oikein muita laukkuja olekaan, ja sanoisinko, että mitään vikaa en ole vielä löytänyt. Tykkään yksinkertaisista malleista, ei turhaa krumeluureja ja hömppää. Laadukkaat materiaalit ja siisti työn jälki. Ja bonuksena ihan kaikilla ei tule heti vastaan samanlaista. Painan siis tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin että sulla on Tommyn tuotteita. Tästä tais ihan hetkisitten olla ajatustenvaihtoa :D Ajattomia ja klassisia, mä tykkään myös!

   Poista
 2. Ihana laukku! Mielestäni tommy hilfigerin vaatteet on ainakin laadukkaita ja kestäviä, laukkua siltä merkiltä en omista, niin sen osalta en osaa sanoa.
  Hei, blogissani olisi sinulle tunnustus ja kysymyksiä, joten tervetuloa kurkkaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkäsin siitä kyllä livenäkin. Se jäi nimittäin aika pahasti huutelemaan sinne kauppaan :D

   Kiitos tunnustuksesta! Käyn sen pian poimimassa blogistasi!

   Poista

Lähetä kommentti