dagens & täydelliset risat farkut

Moikka moi!


huivi: Rils
nahkatakki: only
paita: me&i
farkut: esprit

jakku me & i


Kivaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolelle. Tänään on ollut tosi normaali lauantai. Ollaan siis nukuttu pitkään (lapsiperheen näkövinkkelistä), käyty urkkailemassa elixialla, syöty lounasta kaupungilla ja siihen päälle viikon ruokaostokset. Tällä kertaa tosin tehtiin vähän sisustusostoksia. Ostettiin nimittäin vihdoinkin uudet aamiaskipot. Meidän 24h kipot (10-vuotta vanhat) on ärsyttäneet mua jo kauan, nimittäin niihin pinttyy ruoka (etenkin puuro) kiinni. Eli ne on aina pitänyt tiskata heti käsin. Ei kauheen kivaa. Nyt sain sitten ne kauan haaveilemani turkoosit teemat!! Me so happy!!!

Muuten olenkin tehnyt rästiin jääneitä kotihommia... Syksyvaatteet on kaivettu esille ja kesävaatteet nostettu hyllylle. Ihan perimmäiseen nurkkaan en niitä vielä siirtänyt, nimittäin jos hyvä tuuri käy Barcelonassa voi olla vielä ihan ok lämpöiset kelit. Miettikääpä. Enää reilu kuukausi kun päästään reissuun. Pieni matkakuume alkaa jo vaivata (sorisorisori työkaverit jotka joudutte kuuntelemaan, sori myös blogin lukijat jo näin etukäteen).

Kuvituksena päivän asu. Näitä ei ollakkaan hetkeen nähty. Jotenkin en kauheasti enää viihdy kuvattavana.  Halusin kuitenkin taltioida mun suosikkiasun tänne blogin puolellekkin. Veikkaan, että tässä asussa viihdyn enemmänkin syksyn aikana. Koko setti on huivia lukuunottamatta 2nd handia. Ja kaikki asun osat,huivia lukuunottamtta, on mun "luottomerkeiltä" eli espritiltä ja me&i:lta. Tällä hetkellä vaatekaapista siis löytyy eniten vaatteita edellä mainituilta merkeiltä ja sitten house of lolalta. Jotain henkkamaukkaa ja lindexiä on myöskin, mutta selkeesti vähemmän. Hassua on, että laukuissa ja kengissä en sitten olekaan (ainakaan vielä) merkkiuskollinen.

Mites sä, löytyykö vaatekaapista vain tiettyjä merkkejä vai onko merkki ihan sama? Entä millainen on sun syystyyli?


Kommentit

 1. Kivat noi farkut!
  Vaikea totutella tähän syksyiseen ilmaan, tänäänkin kaatosateessa balleriinoilla ja pelkällä neuleella oli kylmä! Syystyyli on siis vielä ihan hakusessa. Suurin syy taitaa olla viikon takainen Rooma, ja plus 42 astetta..

  Mutta merkeistä Hilfigeriä löytyy mun kaapista kyllä eniten. Farkut, teepaidat, neuleet ja laukut ainakin. Ja raitavaatteita, merkistä viis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oijoi, Rooma ja + 42 kuulostaa ihanalle!!!!

   Ja kiitos, farkut on kyllä kivat! Mulla ei hilfigeriä löydy kaapista ollenkaan. Pitäiskin joskus tutustua ko merkkiin!

   Poista

Lähetä kommentti