hei hei elokuu!!

kuvan savuke on feikki ja kuvausrekvisiittaa!Moikka moi! Joko siellä ollaan ihan "Fredag mys" fiilareissa? Allekirjoittanut ainakin on relax saunan jäljiltä. Edessä on rento viikkonloppu ilman ihmeempiä suunnitelmia. Takana ok viikko. Perussettiä. Tai vähän extraakin, sillä päästiin isännän kanssa ihan kaksistaan syömään (tosi harvinaista herkkua).

Elokuu, se olis aika laittaa pakettiin juurikin nyt. Paljon juhlia, sain nimittäin olla vieraana kaksissa häissä! Hellettä, sitäkin riitti. Niin ja yhden pienen pojan koulunaloitus! Paljon ainutkertaisia juttuja!!

Syyskuussa on vuorossa vielä yhdet häät. Noin muuten sitten tasapainoillaankin tässä perhearjessa. Esikoisen harrastukset, sijaisperhevalmennus, työt ja omat harrastukset (=kuntoilu). Perussettiä siis!

Mitäs sun elokuuhun kuului? Entäpä mitä syksy tuo tullessaan?

Postausaiheissa mielessä on ainakin pieni postaus aulasta, sekä syksyn ostoslista kuvina. Taidanpa näyttää myös pari kakkoskäden juttua!

Nyt kuitenkin pienelle blogikierrokselle ja sitten nukkumaan!

Ps. kamera on näemmä lojunut koko kuukauden taas boxissaan. Tässä postauksessa on nimittäin ainoat kuvat, jotka löysin!! O-H-O!

Kommentit