must have

must have


Syksyn "mutku mä haluun" lista on jo ehtinyt päivittyä moneen kertaan, jo enennen julkaisua. Ensin siinä oli se musta laukku (tulossa) ja sitten oli viininpunaiset sukkikset (no oikeasti en sellaisia listaa, mutta nekin on siis hankittu). Vaan, mitäpä on jäänyt jäljelle?

Salaa haaveilen muhkeasta harmaasta kaulahuivista. Jospa Barceonasta löytyisi sellainen. Ainakin aion tsekata GANTin ja Tommy Hilgierin liikkeet huivien varalta! 

Ja se toinen juttu olis trikoojakku. Vaan mistä löytyis hyvä? Mielellään mustana tai tummanharmaana. Pari on jo käynyt täällä kotona kierroksella, mutta olen laittanut ne uudelleen myyntiin. Ei vaan oo vielä löytynyt sopivaa mallia. Mulle kun pitäisi olla ehkä vähän lyhyempi malli, muttei kuitenkaan napa. Onpa vaikeeta.

Mitäs sun syksyn listalta löytyy?


ps.  menin tilamaan lapselle (ja myös itselleni yhdet) kengät Crocsin sivuilta. En löytänyt mistään mainintaa, paljonko palautuskustannukset ovat. Toivoa sopii, että kengät olisivat hyvät. Onko joku tilannut nyt ihan viime aikoina crocsilta?

Kommentit

 1. Lista kyllä elää koko ajan :D
  Sen piti siis olla valmis, tai siis tyhjä hankintojen osalta, mutta naisella taitaa olla oikeus muuttaa mieltään tunnin välein.
  Tuo huivi ja jakku näyttää kivalta! Ostin yhden trikoojakun pariisista viikonloppuna, mutta se on raidallinen (yllätys). Yksi Me&i jakkukin on kaapissa, mutta en tiedä onko se sitten kuitenkaan mun juttu.

  Hullujen päivien pitäisi alkaa kohta, ehkä sieltä löytyy taas jotain tarpeellista?

  VastaaPoista
 2. Jos oot luopumassa siitä miikkarin jakusta niin vinkkaile mulle... Saatan ehkä olla kiinnostunut (sitten kun tiedän mikä se on)

  Mä en tiedätkö löytänyt hullujen päivien kuvastosta yhtään mitään. Lompakko kiittää!!!

  Ja mitä tulee listaan, niin todellakin elää kokoajan. Kummasti ne tarpeet vaan lisääntyy :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti