oodi (melkein) pellavalle

Blogin vakkarilukijat saattavatkin muistaa, että olen haaveillut pellavalakanoista kauan. Ajatus ihanan ryppyisistä ja rouheista, yksivärisistä lakanoista ei jättänyt rauhaan. Ja niinpä eräänä loppu kesän päivänä (eräästä blogista alekoodin bongattuani), laitoin hösseliksi.

Teknisesti ottaen haave pellavalakanoista ei ole vieläkään toteutunut. Kuvan lakanat ovat nimittän 50% puuvillaa ja 50% pellavaa. No, close enough! Ja oikeasti. Olen niin tyytyväinen hankintaan. Lakanat ovat super ihanat nukkua, ne eivät kaipaa huoltoa (=silitystä), ja niiden väri on just ihana.
Sanoinkin juuri miehelleni, että mitäs jos ostettais meille joululahjaksi toiset pellavalakanat. Ei kuulemma sopinut. Mutta joulupukki, jos olet ruudun toisella puolella, meille saa lähettää lahjaksi yhdet harmaat lakanat!

Viime päivinä on sisustusrintamalla laitettu vähän enemmänkin hösseliksi. Aulassa vallitsee uusi järjestys (vaihtui siis jo pari viikkoa sitten). Isoin muutos tapahtui kuitenkin alakerran olkkarissa, jonne saatiin vähän extempore uusi tv-taso.  Seuraavaksi siis lisää sisustusjuttuja. Digiboxin virittämisen jälkeen taidankin napata muutaman kuvan alakerran uudistuneesta ilmeestä tänne blogiinkin. Ja hei. Pakko sanoa, mutta yks laukkuaiheinen postaus olis myäs mielessä. Jaksatteko vielä lukea?

Nyt kuitenkin digiboxin virityshommiin ja valvomaan lapsukaisten touhuja!

See ya!

ps. muita pellavalakanhuuman vallassa olevia?

Kommentit

  1. No on ne niin ihanat! Vaikka ei ihan pellavaa ollutkaan.
    Lähemmäs ei kuitenkaan näillä hinnoilla varmaan pääse..
    Ja lisää laukkupostauksia. Kiitti!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti