alakerran olkkarin muutos
tämä kuva on siis ennen muutosta. Telkkaritaso jäi kuvan vasemmalle puolelle.

Se on jo "vanha juttu" se. Ihan en kerkiä tänne reaaliajassa näitä juttuja naputtelemaan. Työt selkeästi haittaavat harrastustoimintaa. Ja tälle viikolle on taas ohjelmaakin kertynyt ihan riittämiin. Ihan vähän pukkaa stressiä kun ajattelee seuraavaa viikkoa. No, sittenpä päästään huilaamaan lomalle!

Mutta siihen alakerran muutokseen. Kaikki sai siis alkunsa mun ystävän facebook-päivityksestä, jossa hän etsi yhdelle senkille uutta kotia. Iskin silmäni tähän senkkiin heti. Ja kun oltiin sattumoisin menossa ystävän asuinpaikkakunnalle, niin homma oli sillä selvä.

Uusi sivutaso/ senkki sopii meidän alakerran olkkariin kuin nenä päähän. Tällainen kevyempi ratkaisu (vertaa vanhaan mäntyseen) toi jotenkin freesimmän ilmeen koko tilaan. Ja luonnollisestikkin hemnesin muotoilu miellyttää omaa silmää paljon. Mies ja lapset ovat taasen antaneet kiitoksena telkun sijoittelulle. Nyt sitä voi taas katsella iltapalapöydästä!

Mitäs tykkäätte?

Nyt mä lähden parantelemaan mun flunssaani, joka on vaivannut sitkeästi koko viikon. Ääni on kuin puhelintytöllä konsanaan.


ps. "the laukku" on täällä. Ja kyllä, se on just niin ihana kuin ajattelinkin! Lisää veskasta, kunhan ehdin taas kuvailemaan.

ps2: mies ehdotti, että hankitaan hääpäivälahjaksi uusi olkkarin matto! Ei pöllömpi idea!

ps3: note to self, ens kerralla kun otan sisustuskuvia voisi telkkari olla kiinni :D

Kommentit

  1. Heti pisti silmään telkkarin tarjonta :D
    Tykkään tosi paljon tuollaisesta kevyemmästä tasosta/pöydästä. Ja noi lamput on tosi kivat! Minullakin olisi niin kova hinku pieniin muutoksiin kotona, mutta katsotaan mitä syysloma, ja matka ikeaan saa aikaiseksi. Tilin saldo tosin sanelee tahdin, ettei suuriin muutoksiin nyt venytä.
    Vaihdettiin juuri äidin kanssa mattoja, ja nyt on olohuone taas vähän talvisemman tuntuinen. Verhojakin voisi vaihtaa heti kun vain jaksaisi alkaa niihin puuhiin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti