#barcelona
Hola amigos! 

Täällä ollaan taas! Terveisiä Barcelonasta ja Tampereelta! Ensiksi mainitusta palattiin torstaina. Oli todella kiva reissu, kaikin puolin. Barcelona kolahti niin paljon, että suuntaamme sinne varmasti uudestaankin. Voin muuten lämpimästi suositella air b&b:tä tämän ekan kokemuksen perusteella. Pienempi on hieman osoittanut mulle mieltä paluun jälkeen, mutta muuten ero lapsista meni hyvin. Kiitos vaan ihanille appivanhemmille, jotka mahdollisti tän reissun.

Heti eilen pakattiin sitten laukut uudestaan ja suunnattiin koko perheen voimin Tampereelle. Iso suositus  poliisimuseolle! Oikein kiva vierailukohde. Ekaluokkalainen tykkäsi kovasti myös siipipaikasta ( hooks? Kehräsaaressa). Epäilen että merirosvosisustus saattoi vaikuttaa vähän asiaan. 

Tampereen reissulla piipahdettiin myös Ikeassa. Jotain sisustusjuttuja taitaa olla siis tulossa.

Ihan mahtavat reissut takana, mutta parasta taitaa kuitenkin olla tää omakoti!

Mitäs sun (syysloma?)viikkoon kuuluu??


Kommentit

 1. Samalla suunnalla kotipuolessa vietettiin koko viikko, ja hauskaa että päädyitte juuri Hookiin syömään, koska se on kyllä mun ehdottomasti lempparein ravintola koko Tampereella. Miksei olisi, kaikki paistetaan rasvassa ja tarjoillaan valkosipulidipin kanssa :D
  Muuten lähinnä lenkkeilin lapsuusmaisemissa ja tein remppahommia äitini kotona. Ja pidin siskon kanssa kirppispöytää. Koko viikko meni että heilahti! Seuraavaa odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele että Hook on sun lempparipaikkoja! Olin tosi positiivisesti yllättynyt paikasta. Ja joo, rasvalla paistettaessa ei vaan voi kai mennä pieleen.

   Täälläkin odotellaan jo seuraavaa lomaa!

   Poista

Lähetä kommentti