vihdoinkin se tuoli

Moikka,

taisinkin edellisessä postauksessa mainita, että Tampereen reissun yhteydessä käytiin myös Ikeassa. Siellä oli muuten täydet jouluhulinat jo käynnissä. Siis nyt jo? Ja taas kerran mietin, miten ihania sisustuksia siellä ikeassa olikaan. Miten ihmeessä ne saa niistä huoneista niin tunnelmallisia. No taitavilla stailaajilla tietty.  Ja niissä huoneissa ei tietenkään temua kahta lapsukaista.

Sori, tuli eksyttyä vähän sivuraiteille itseasiasta. Tehtiin siis lautasostosten (ja pakollisten servettien ja kynttilöiden) lisäksi pari sisustushankintaa. Toinen niistä, uusi työtuoli, on ollut pitkään pohdinnassa. Loppu kesästä käytiin jo koeistumassa yksi jos toinenkin tuoli.  Koska oltiin suht pienellä budjetilla liikenteessä, päädyttiin design tuolin sijasta tsekkaamaan Ikean valikoimat. Ja sieltä se sitten löytyi. Uusi työtuoli yläkerran työpisteeseen.

Siniharmaa työtuoli sopii aulaan kuin nenä päähän. Kaikenlisäksi se on oikein mukava istua. Sopii vaikka vierasnojatuoliksi hätätapauksessa. Mun mielestä aulasta tuli heti jotenkin tunnelmallisempi tuolin ansiosta. Jätettiin turvallisuussyistä (ne lapset...) rullat laittamatta tuoliin. Olen nimittäin sata varma, että tenavat olisi käyttäneet työtuolia pyörätuolin korvikkeena... Allekirjoittanut on nimittäin harjoittanut samaa leikkiä omassa nuoruudessaan iskän työtuolilla... Heh!

Alakerran leikkihuoneessakin tapahtui pieni muutos uuden lipaston myötä. Katsotaan jos saisin otettua tästä muutoksesta kuvia. Tosin ennen kuvat jäi jo ottamatta.

Ajatukset yläkerran aulan suhteen noin muuten ovat vielä mietinnän asteella. Aion koota jonkunlaisen inspiraatiopostauksen aiheesta, kunhan joudan istumaan tässä koneella rauhassa.

Nyt toivottelen mukavaa tiistai iltaa! Se olis ensitreffit alttarilla päivä! Meidän omasta päivästä alttarilla tulee muuten tällä viikolla kuluneeksi tasan 10 vuotta!


ps. alimmainen kuva ei liity aiheeseen mitenkään. Kunhan vaan hoksasin hyvän paikan lyhdylle!


Kommentit