asupohdintaa- kun vaihtoehtoja on liikaa enkä osaa päättää

Heippa hei,

Tämä päivä on mennyt sairastupaa pystyssä pitäen. Ainakin huominen kuluu vielä täällä kotosalla. Onpahan mulla sitten aikaa tehdä kotihommia (ja naputella blogia) kun toinen lapsista on sairaana.

Taisin edellisessä (tai sitä edellisessä) postauksessa mainita, etten oikein osaa päättää mitä ihmettä laitan pikkujouluihin päälle. Niihin on vielä tovi aikaa. Mutta tapani mukaan olen näitten vaateasioiden kanssa hyvissä ajoin liikenteessä. Mitään uutta en halua ostaa. Joten joku kaapissa olevista koltuista / yhdistelmistä saa kelvata.

Kokosin tähän alle muutaman vaihtoehdon. Kertokaa mulle, minkä sä näistä laittaisit pikkujouluihin. Yksi vaihtoehto, jota ei tässä näy on se klassinen pikkumusta. Mutta ihan niin "varmaa valintaa" en halua tehdä.


Punainen kolttu + mustayläosa olisi tosi pikkujouluhenkinen. Mulla olisi mekkoon mätsäävä laukkukin. 




Tässä sama toppi kahdella eri alaosalla. Musta pitsihame on ehkä liian "office"-henkinen. Näistä enemmän oman tyylinen (ja todellinen mukavuushame) on tuo kellohelmainen versio. Tähän vielä lisäksi musta jakku. Ja ei, en ole tätä paitaa (lapuista huolimatta) hankkinut näitä juhlia ajatellen. Toppi on ostos Barcelonasta, mutta odottaa vielä ensimmäistä käyttökertaa.. 


Oma suosikkini on tyllihame. Esikoinen kutsui hametta balleriina-hameeksi. Ja ihan oikein tietty yhdistikin tyllin. Tykkään hurjasti tyllin ja simppelin kietaisuyläosan (me&i) yhdistelmästä. Mietin vaan, onko asu liian "prinsessa" työpaikan pikkujouluihin. Jostain muuten luin, että yli 30-vuotiaiden kannattaisi unohtaa tyllihameet.... Ja vasta kun mä heräsin tähän tyllihame juttuun....

Auttakkee!!!




ps. olen tässä aikani kuluksi tehnyt myös vähän kesälomasuunnitelmia/ haaveiluja. Olisko ruudun toisella puolella Italia-experttejä? Minkälainen paikka mahtaa olla Italian riviera? 



Kommentit

  1. Kauniita asuja sulla. Eniten tykkasin ykkos- ja kolmosvaihtoehdosta. Toi tyllihame on <3 ja sopii sulle. Saako udella mista sellasen voi loytaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis < 3 Mä tykkään myös tosta kolmosesta. Ja taidankin kannustuksesta rohkaistuneena laittaa sen! Hame on, mistäs muualtakaan, ebaysta ja maksoi tosi vähän :D

      Poista
  2. Siis toi tyllihame! IHANA! En kestä. Kuusitoista ääntä sille!

    Me käytiin elokuussa Roomassa, muuta Italiasta en osaakaan sitten kertoa. Mutta koska matka oli taas meidän tapaan suunniteltu, eikä mikään perus kaupunkiloma, vuokrasimme auton ja ajoimme ensin rannikolle uimaan meressa! Aivan ihanaa! Koko rannikko oli yhtä suurta uimarantaa, lämmintä merivettä ja iloisia ihmisiä. Sen perusteella voin suositella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyllihame taitaa nyt saada äänivyöryn!!! On se kyllä ihana!

      Joo, mä haluun italiaan!

      Poista
  3. Mä äänestän ekaa, mut tuo tylli on myös hyvä. Todellakin voit käyttää!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti